Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητριών και μαθητών της Στ’ τάξης των εννέα δημοτικών σχολείων του Δήμου Ν. Πηλίου από τον Όμιλο εταιρειών Καραλή, που πραγματοποιήθηκε στην Αργαλαστή.
Η κα Μακρή συνεχάρη τα παιδιά που έλαβαν τα βραβεία και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως μαθητές γυμνασίου, καλή ξεκούραση και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.
Στην συνέχεια, η κα Μακρή αναφέρθηκε στον δραστήριο όμιλο Καραλή, που, με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και την μέριμνά του στραμμένη στη νέα γενιά και το μέλλον, βράβευσε μαθήτριες και μαθητές που διακρίθηκαν για τις σχολικές επιδόσεις τους.
Στην αναφορά της στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στήριξη σε θέματα Παιδείας, η Υφυπουργός μίλησε για την οικογενειακή επιχείρηση και τον πρόεδρο Βασίλη Καραλή, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ήθος του, την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και την διαρκή αλλά διακριτική συμμετοχή του σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.
Στην εκδήλωση της βράβευσης των μαθητών από τον Όμιλο εταιρειών Καραλή παραβρέθηκαν, επίσης, ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Απόστολος Καφετζής, εκπρόσωποι και εργαζόμενοι του ομίλου, διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων, οικογένειες και φίλοι των βραβευθέντων μαθητών.
Προηγούμενο άρθροΕυρωεκλογές: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού στον Βόλο