Μια νέα εποχή ξεκινά για την ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη και την είδηση πως πλέον τα ηνία της ομάδας θα πάρει ο Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της SEA JETS. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να παρουσιάσει τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας στην αίθουσα Τύπου της OPAP Arena στις 16:00, τονίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος θα παραμείνει «ένας απλός στρατιώτης του μεγαλείου της ΑΕΚ».

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο ακτοπλόος, εφοπλιστής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών υπηρεσιών «Seajet», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ταχυπλόων σκαφών που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά. Η Seajets είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος της στην Ελλάδα με στόλο ταχυπλόων που συνδέουν πολλά νησιά του Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, καθιστώντας την μια από τις κορυφαίες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επιπλέον, έχει γίνει γνωστός και για την συμμετοχή του σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, επεκτείνοντας την επιρροή του πέρα από τον ναυτιλιακό τομέα.

Η αγάπη του για το ράλι

Ο επιχειρηματίας έχει καταφέρει παράλληλα να αφήσει το στίγμα του και στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κυρίως στο ράλι. Η εμπλοκή του στο ράλι δεν αποτελεί απλώς ένα χόμπι αλλά μια μεγάλη αγάπη που τον έχει οδηγήσει σε σημαντικές διακρίσεις και επιτεύγματα.

Η ενασχόληση του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό άρχισε από νεαρή ηλικία. Συμμετείχε σε τοπικούς αγώνες και με το πέρασμα του χρόνου, απέκτησε σημαντική εμπειρία και δεξιότητες με αποτέλεσμα να ξεχωρίσει στον χώρο αυτόν συμμετέχοντας σε διάφορους αγώνες και πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους σταθμούς στην καριέρα του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν η συμμετοχή του στο Ράλι Ακρόπολις, έναν από τους πιο απαιτητικούς και γνωστούς αγώνες ράλι στον κόσμο. Η συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα, καθώς και οι καλές του επιδόσεις, ενίσχυσαν τη φήμη του ως ενός από τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς ράλι. Η επιτυχία του στο Ράλι Ακρόπολις δεν ήταν μόνο προσωπική νίκη, αλλά και μια σημαντική διάκριση για την ελληνική κοινότητα του ράλι.

Εκτός από τις προσωπικές του επιτυχίες, ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει επίσης συμβάλει στην προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Μέσω της εταιρείας του, Seajet, έχει χορηγήσει και στηρίξει διάφορες διοργανώσεις και εκδηλώσεις ράλι, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος στη χώρα. Η υποστήριξή του έχει δώσει τη δυνατότητα σε νέους οδηγούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και να συμμετάσχουν σε αγώνες που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να προσεγγίσουν.

Το κοινωνικό του έργο

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αναπτύξει σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι η SeaJets με το πλοίο του Tera Jet και τους ναυτικούς του, έσπευσε στην θαλάσσια περιοχή και προσέφερε βοήθεια σε πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντας τους σε μεγαλύτερα πλοία. Παράλληλα προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο «Μάτι».

Από το 2016 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών που δηλώνουν μόνιμη κατοικία στις Κυκλάδες, μαζί και τους συνοδούς τους, σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο. Στη Σαντορίνη συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους του νησιού, καλύπτοντας 55χλμ. δρόμου από τις 31 Αυγούστου 2018.

Επίσης, προσέφερε δωρεάν προσομοιωτή γέφυρας  πλοίου τύπου Transas Navigational Simulator Classroom NTRO 5000 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον  Ασπρόπυργο. Είναι χορηγός στις ομάδες των Κυκλάδων, Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου, της Κύμης στο Μπάσκετ  καθώς και σε τοπικές δραστηριότητες όπως το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta. Τέλος το ERC 2018 είχε ελληνικό χρώμα με χορηγό τη SeaJets, το λογότυπο της οποίας κοσμούσε το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018 Alexey Lukyanuk.Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπος: Το μήνυμα της αποχής στάλθηκε πρωτίστως στην κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΤο θαλασσοπούλι ”Κωλοβούτι” σε παραλία του Βόλου…..αγναντεύοντας