Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο Μόσλει που παραθέριζε στο νησί της Σύμης, αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη. Είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος και με ένα τραύμα στο κεφάλι

Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος τον είχαν καταγράψει λίγα λεπτά πριν τον θάνατό του, να περνά μέσα από το χωριό Πεδί, συγκεκριμένα έξω από μία ταβέρνα.

Πιθανόν ήταν νεκρός από τη μέρα που εξαφανίστηκε

Ο παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος και με ένα τραύμα στο κεφάλι. Το ότι το χέρι βρέθηκε στο στήθος ίσως μαρτυρά πως ο Μόσλεϊ αντιμετώπισε κάποιο ιατρικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέσει.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση καθώς γύρω από το σημείο υπήρχε έντονη δυσοσμία, κάτι που δείχνει ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ πιθανότατα έχασε τη ζωή του από την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο Μόσλεϊ ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Ψηφοφόρος ετών 100
Επόμενο άρθροΕυρωεκλογές 2024: Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που γεννάται για την ΕΕ μετά την ενίσχυση της ακροδεξιάς