Ο Έλληνας σπουδαίος αθλητής στις δηλώσεις που παραχώρησε λίγο αργότερα, ρωτήθηκε για μια πιθανή αλλαγή αγωνίσματος, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του και τονίζοντας πως δεν θέλει να είναι το παιχνίδι στις αποφάσεις της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκειμένου να τον χρησιμοποιούν στα πειράματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Για μένα πιο πολύ μετράει η επίδοση που θα κάνω και το πώς θ’ αγωνιστώ. Αν μπορώ να δώσω μία καλή μάχη, αν μπορώ ν’ απαντήσω σε άλλους αθλητές. Δεν είμαι άτομο που κυνηγάει κάποιο σερί. Μου αρέσει ν’ αγωνίζομαι, δεν κυνηγάω τα πολλά μετάλλια. Το δύσκολο κομμάτι είναι να υπάρχει κίνητρο και να συνεχίζεις ν’ αγωνίζεσαι. Πάντα βρίσκω τον τρόπο και θέλω πάντα να βελτιώνομαι. Μου αρέσει ν’ αγωνίζομαι και να κάνω άλματα. Το τριπλούν είναι από τα αγαπημένα αγωνίσματα. Αυτό και ύψος τα παρακολουθώ. Θα ήθελα να κάνω τριπλούν. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα με τι αποφάσεις που θα πάρει η παγκόσμια ομοσπονδία γιατί δεν θέλω να είμαι το παιχνίδι τους και δεν θέλω να με χρησιμοποιούν για τα πειράματα τους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να καταφέρω να κερδίσω ξανά».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκλογές χωρίς ψηφοφόρους: Ραγδαία μείωση ποσοστών σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, κερδισμένη η ακροδεξιά
Επόμενο άρθροΣύμη: Χάρτης αποκαλύπτει τη διαδρομή «θανάτου» του Μάικλ Μόσλεϊ – Σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή