Με πρόστιμο συνολικού ύψους 3.600 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα διαδραματίστηκαν στον δεύτερο τελικό της Α1 Ανδρών/Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ. Aντίθετα απαλλάχθηκε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ):

α) για κάθε μία από τις τρεις (3) προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, η ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, ήτοι συνολικά ποινή δύο (2) επιπλήξεις και χρηματικό πρόστιμο δυο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800,00) ευρώ και

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

β) χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη την 7-6-2024.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Προπονητή της ομάδος κ. Χρήστου Σερέλη στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈρχεται έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για καύσωνα με 42αρια – Οι προβλέψεις του Κολυδά
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Χτύπησε και περιέλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη – Στο νοσοκομείο το θύμα