«Είναι μια σημαντική άνοδος για το ΚΚΕ, που έχει κτιστεί στους πολύ σταθερούς δεσμούς που έχουμε με εργατικό – λαϊκό κόσμο μέσα στους αγώνες, εκεί που στριμώξαμε την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ, συνολικά τις κατευθύνσεις της ΕΕ που θα τις έχουμε και την επόμενη μέρα», τόνισε η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το Κομμουνιστικό Κόμμα Βιβή Δάγκα σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τη Βιβή Δάγκα, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, «αυτή η υπολογίσιμη δύναμη που είναι το ΚΚΕ, θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις για να αναπτυχθεί η εργατική – λαϊκή πάλη, για να ενισχυθεί η αντεπίθεση, να ενισχυθεί αυτό το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, ακριβώς πολύ περισσότερο για να ανοίξουν ελπιδοφόροι δρόμοι ανατροπής της σημερινής βαρβαρότητας».

«Δεν αντιμετωπίζουμε τον κόσμο που στήριξε το ΚΚΕ στις εκλογές ως… πάρκινγκ»

Ακολούθως η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως «εμείς, δεν αντιμετωπίζουμε τον κόσμο που στήριξε το ΚΚΕ στις εκλογές ως… πάρκινγκ μέχρι τις επόμενες εκλογές. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να ενισχυθεί η ενεργός συμμετοχή του στο κίνημα, πολύ περισσότερο όταν το επόμενο διάστημα θα έχουμε να δώσουμε κρίσιμες μάχες για την υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος, θα έχουμε απέναντί μας τα ματωμένα πλεονάσματα και τις δεσμεύσεις της ΕΕ, τη μετατροπή της οικονομίας της ΕΕ, όπως ήδη ανακοινώθηκε, σε οικονομία πολέμου, και βέβαια θα έχουμε τη βαθύτερη εμπλοκή σε δύο ιμπεριαλιστικούς πολέμους».

Αναφορικά με την αποχή η Βιβή Δάγκα υπογράμμισε ότι «φτάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα, όταν 365 ημέρες τον χρόνο όλα τα υπόλοιπα κόμματα επί της ουσίας λένε «κάτσε εδώ, υπάρχουν σωτήρες», όταν απαξιώνουν κάθε συμμετοχή του κόσμου στα σωματεία, στην καθημερινή αγωνιστική δράση».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαύσωνας: Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 12 Ιουνίου σε αρκετές περιοχές
Επόμενο άρθροΚαύσωνας: Κλειστά σχολεία στον Δήμο Αθηναίων – Πώς θα λειτουργήσουν Γυμνάσια και Λύκεια