Την πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις ευρωεκλογές σχολιάζει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως «δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη λαϊκή καταδίκη ούτε μέσα από την αναζήτηση ‘αποδιοπομπαίων τράγων’, ούτε με το καλύτερο ‘επικοινωνιακό πλασάρισμα’ αυτής της πολιτικής».

«Ο κ. Μητσοτάκης παραποιεί ξεδιάντροπα την ψήφο του λαού, προκειμένου να ‘τρέξει’ πιο γρήγορα τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πολιτική, δηλαδή, που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καταδικάστηκε στις ευρωεκλογές», σημειώνει ο Περισσός.

Όπως συμπεραίνει, «από ό,τι φαίνεται, σειρά παίρνει το ‘τσεκούρι’ στα επιδόματα ανεργίας και τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων», για να επισημάνει πως «το θέμα, συνεπώς, δεν είναι αν έχει λάβει το μήνυμα, αλλά ότι κάνει πως δεν το καταλαβαίνει».

«Δεν θα αποφύφε τη λαϊκή καταδίκη ο Μητσοτάκης»

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τη λαϊκή καταδίκη ούτε μέσα από την αναζήτηση ‘αποδιοπομπαίων τράγων’, ούτε με το καλύτερο ‘επικοινωνιακό πλασάρισμα’ αυτής της πολιτικής, ούτε με μια ‘βολική’ αντιπολίτευση, που του δίνει άλλοθι σε κρίσιμα στρατηγικά ζητήματα», προσθέτει.

Για να καταλήξει πως το ΚΚΕ, «πιο ισχυρό και με νέες δυνάμεις, θα βρεθεί, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης των αγώνων του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠυροσβεστική: 38 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Πέντε επικίνδυνα πύρινα μέτωπα αντιμετωπίστηκαν άμεσα
Επόμενο άρθροColdplay: Περίπου 2.000 άνθρωποι στο Ηρώδειο για το γύρισμα του videoclip