Στην παραχώρηση μόνιμης αίθουσας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις συνεδριάσεις των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής, προχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε συνάντησή της με την Πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα.
Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας, η απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη για παραχώρηση μόνιμης αίθουσας συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής που επιτελούν σημαντικό έργο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την ικανοποίηση του αιτήματος του τεχνικού κόσμου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν επίσης για την αντιπυρική περίοδο και τη συμμετοχή του ΤΕΕ Μαγνησίας στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνέχεια των όσων συζήτησε και συμφώνησε η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας απόστρατο Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη, πριν από λίγες ημέρες.
Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν στην κλιματική κρίση και στα καιρικά φαινόμενα που προκαλούνται από αυτήν, ενώ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας και των διπλωματούχων μηχανικών τόσο στη πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση απευκταίων καταστάσεων.
Κλείνοντας η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου συμφώνησαν να συνεχίσουν την άμεση συνεργασία τους, τόσο για θέματα καθημερινότητας, όσο και για μείζονα θέματα του νομού.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός: «Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος θα λάβουν στον αγωνιστικό χώρο την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν»
Επόμενο άρθροΗράκλειο: Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα στην πλατεία Λιονταριών