Συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου και τα επόμενα χρόνια:
«Μετά από τη φιλότιμη ενεργοποίηση εθελοντών μας και μέλη του συλλόγου μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και κατατέθηκαν υποψηφιότητες για τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως επίσης εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή, ώστε να πραγματοποιηθούν εκλογές και να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. που θα αναλάβει τη σκυτάλη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα όχι μόνο μέλη αλλά και γονείς και παλιοί μαθητές μας που αγαπούν τη δομή και θέλουν να τη δουν να εξελίσσεται και στο μέλλον. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην επόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου, ώρες 19.00-21.00 στον χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου, Τριανταφυλλίδη 74 (πρώην παιδικός Σταθμός Αρίων).

Πραγματικά είναι μία αισιόδοξη μέρα και καλούμε όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά στη δομή (καθηγητές και μη) για τη σχολική χρονιά που έρχεται, να έρθουν σε επαφή μαζί μας είτε μέσω της σελίδας μας είτε στο τηλέφωνο που δίνεται στη σελίδα».

Προηγούμενο άρθρο«Μεταμορφώσεις» της Mary Zimmerman από την θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΥπάρχει λόγος που δεν θα θέλετε να κοιμηθείτε ξανά γυμνοί και είναι… πολύ αηδιαστικός