Καθώς το Skywalker Plus Festival έρχεται στο Βόλο σας προσκαλούμε να το επισκεφθείτε την Πέμπτη 13/6 και ώρες 18:00-24:00.

Ειδικότερα, το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στη νότια πλευρά της παραλίας Βόλου και το κτίριο Παπαστράτου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου θα διαμορφωθούν κατάλληλα για να σε υποδεχτούν. Το Job Center Δήμου Βόλου συμμετάσχει ενεργά στη δράση με πληροφοριακό και διασυνδετικό υλικό.

Μουσική και βιωματικές δραστηριότητες σε περιμένουν σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, πλαισιωμένο από εκθέτες, που καλύπτουν 5 βασικούς τομείς της ενεργής ζωής:

  • Χόμπι / Ερασιτεχνικές Ασχολίες: Είσαι χομπίστας ή θέλεις να γίνεις; Γνώρισε από πρώτο χέρι όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορείς να ασχοληθείς στον ελεύθερο χρόνο σου. Εκθέτες με βιωματική παρουσία θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να δοκιμάσεις νέες ασχολίες σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα!
  • Εκπαίδευση: Είσαι μαθητής, σπουδαστής, φοιτητής, γονιός, εκπαιδευτικός ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα; Γνώρισε από κοντά τις εκπαιδευτικές δράσεις και τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής σου!
  • Επιχειρηματικότητα: Γνώρισε τις εταιρίες που καινοτομούν δίπλα σου. Με έμφαση στις νεοφυείς μορφές και στην τεχνολογία, καθώς και στα συνεργατικά μοντέλα.
  • Εθελοντισμός: Μάθε για το έργο των ΜΚΟ της περιοχής σου, στήριξε τις προσπάθειες των οργανώσεων και των εθελοντών, ευαισθητοποιήσου, ενημερώσου, ενεργοποιήσου!
  • Εργασία: Συνδέσου αποτελεσματικά με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό. Γνώρισε τις εταιρίες και τη φιλοσοφία τους, στείλε το βιογραφικό σου, πέρασε από συνεντεύξεις εργασίας, δικτυώσου, απόκτησε νέες γνώσεις με τη βοήθεια ειδικών σε workshops. Μέσα από μια διαδραστική ατμόσφαιρα αποδεικνύουμε πως η αναζήτηση εργασίας δεν είναι μια μονότονη διαδικασία!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε περιμένουμε!

Το Γραφείο Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) στην περιοχή παρέμβασης – ΣΒΑΑ Βόλου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6005092, είναι συνεχιζόμενη δομή προιώθησης της απασχόλησης στα πλαίσια εφαρμογής της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βόλου και χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος “Θεσσαλία 2021-’27”.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Job Center Δήμου Βόλου, ανατρέξτε:
Για περισσότερες πληροφορίες για το Skywalker Plus Festival, ανατρέξτε:
Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Μπακογιάννη: Υπάρχουν καλάμια στην κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης θα κοιτάξει να τα παρκάρει
Επόμενο άρθροΗλεία: Εξετάζεται τι συνέβη στο ΙΧ του δράστη πριν τη δολοφονία της 11χρονης – Συγκλονίζει η μητέρα