Με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, o Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ, οπότε στις αρχαιρεσίες της Τετάρτης 26 Ιουνίου μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηνα’ι’κού Γιάννης Αλαφούζος. Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:

”Ο λόγος που υπέβαλα υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League ήταν η συνειδητοποίηση της αδήριτης ανάγκης να δοθούν λύσεις σε μείζονα, καίρια προβλήματα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, όπως η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, οι αλλαγές στη διεξαγωγή των paly off και play out και άλλα, προβλήματα ωστόσο που μόνο με τη διασφάλιση της ενότητας σε αποφάσεις και δράσεις μπορούν να βρουν απαντήσεις. Δυστυχώς, όμως, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Αλαφούζου μόνο την σφυρηλάτηση αυτής της ενότητας δεν βοηθά.
Παραμένω συνεπής και προσηλωμένος στην πεποίθησή μου περί της ενότητας, γνωρίζοντας καλά ως άνθρωπος του χώρου, που τον υπηρετώ επί σειρά ετών, ότι έτσι μόνο θα διασφαλίσουμε ένα αντικειμενικό, επί ίσοις όροις, άρα ελκυστικό για τους φιλάθλους, τους επενδυτές και τους χορηγούς ποδόσφαιρο.
Διακατεχόμενος, λοιπόν, από αίσθημα ευθύνης, και με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και μόνο, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Αλαφούζου, με κίνητρα που παραμένουν αδιευκρίνιστα και όχι ιδιαίτερα ξεκάθαρα, κυρίως μάλιστα μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να επιβάλλει την υποψηφιότητα Ντογιάκου, προφανώς «παγιδευμένος» και άρα καθοδηγούμενος από τους κοινούς νταλαβερτζήδες του παρασκηνίου, αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Ωστόσο ελπίζω να μην πράξει και εκείνος το ίδιο για την δική του.
Ευχαριστώ ειλικρινά τις 7 ΠΑΕ που δήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά μου, αλλά προέχει η ενότητα του χώρου, την οποία εύχομαι και ελπίζω ο νέος πρόεδρος να διασφαλίσει για ένα καλύτερο αύριο στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο”.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροEuro 2024: Ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Δανίας ο Έρικσεν
Επόμενο άρθροΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε τον μισό χρόνο για να πληρώνουμε φόρους – Τρεις ημέρες λιγότερες σε σχέση με πέρυσι