Τα έργα και οι…….ημέρες συνεχίζονται στο κέντρο του Βόλου. Σημαντικά, δεν λέει κανείς το αντίθετο, αλλά, προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των καταστημάτων, σου δίνουν την εντύπωση ότι καθυστερούν και δεν λείπουν τα ατυχήματα. Μια κυρία εξιστόρησε την περιπέτειά της το πρωί της Τρίτης:

”Σε αυτή την λακούβα έπεσα σήμερα Τρίτη στις 10 το πρωί μέχρι το γόνατο. Με τράβηξε μια κυρία, να είναι καλά, γεμάτη άμμο και λάσπη. Στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ Ιωλκού και Λώρη. Κι εκεί που ήταν να πάω για ψώνια, πήρα ταξί και γύρισα στο σπίτι πανικοβλημένη, με πόνο στο γόνατο, στη μέση και στον αυχένα. Ακόμη δεν έχω συνέλθει και δεν ξέρω αν προκύψει κάτι. Επίσης δεν ξέρω ποιος ευθύνεται. Το ξύλο με την κορδέλα το έβαλα εγώ μετά το ατύχημα, για να μην συμβεί άλλο κακό. Η Παναγία μαζί μας”.

Η Παναγία πάντα είναι μαζί μας, αλλά, χρειάζεται και η δική μας προσοχή, γιατί οι παγίδες είναι πολλές. Οσο για το αν πρέπει κάποιος να αναζητήσει ευθύνες και από ποιον σε μια τέτοια περίπτωση, αυτό θα ήταν το λογικό, αλλά, τρέχα γύρευε……αν θα βρεις άκρη!!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροDaniel – Elias: Εκτός αποζημιώσεων έμειναν πληγέντες συκοπαραγωγοί και μελισσοκόμοι
Επόμενο άρθροΚύκλωμα: Σε αργία και οι υπάλληλοι του ΥΠΠΟ που συμμετείχαν στους εκβιασμούς