Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 19:32

H Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Ο Σέρβος προπονητής, που διαδέχεται τον συμπατριώτη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο 48χρονος τεχνικός είναι ο μόνος Ευρωπαίος που έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε ομάδα του ΝΒΑ, ενώ στο Ευρωμπάσκετ του 2017, μέσα στην Κωνσταντινούπολη, οδήγησε την εθνική Σλοβενίας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου απέναντι στην εθνική της πατρίδας του, Σερβίας, στον τελικό. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Κοκόσκοφ που θα κοουτσάρει ομάδα Euroleague.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος να γνωρίσω την “οικογένεια” της Φενερμπαχτσέ. Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία και την παράδοση που έχει ο σύλλογος. Γνωρίζω επίσης για τους πολυπληθείς φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ σε όλον τον κόσμο. Μπορούμε να πούμε πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου και το μέγιστο των ικανοτήτων μου, τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου, απέναντι στους φιλάθλους της Φενέρ και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ, για να βοηθήσω τον σύλλογο να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 19:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤέταρτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 5-2 την Μπόρνμουθ
Επόμενο άρθροΣτους τελικούς ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Φοίνικα