Το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές θα ξεπεράσει το 30% και η μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει εκλογές στις 23 Ιουνίου, προέβλεψε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα και σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News24/7.

 

Συγκεκριμένα, ανέφερε -μεταξύ άλλων- τα εξής: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να συνεχίσει πολύ μετά τη συντριβή του στις ευρωεκλογές. Το πιθανότερο είναι να στηθούν εθνικές κάλπες στις 23 Ιουνίου. Η ΝΔ όταν κερδίσει τις εκλογές θα έχει μπροστά της μια καθαρή τετραετία. Στις 26 Μαΐου δεν υπάρχουν περιθώρια αποχής από την κάλπη και για χαμένη ψήφο, δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο. Θα ψηφίσουμε για την Ευρώπη αλλά και για την Ελλάδα. Τα τέσσερα βασικά θέματα είναι τα ψέματα, οι φόροι, ο διχασμός και η εθνική πληγή του Σκοπιανού. Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστεί στρατηγική ήττα, δηλαδή να ηττηθεί σε όλες τις κάλπες” είπε και προέβλεψε πως το ποσοστό της ΝΔ θα είναι πολύ πάνω από 30%.

 

“Η στρατηγική νίκη της ΝΔ θα είναι οι πολίτες να μην καταψηφίσουν απλώς την κυβέρνηση αλλά να υπερψηφίσουν το σχέδιο και το όραμα του Κυρ. Μητσοτάκη. Να ψηφίσουν θετικά και όχι μόνο αρνητικά. Μετά τις ευρωεκλογές η ΝΔ θα αξιοποιήσει όλα τα συνταγματικά όπλα για να φύγει η κυβέρνηση (σ.σ. σε ερώτηση για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής). Η ΝΔ είχε επιτυχίες όταν απλωνόταν από τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας μέχρι την πατριωτική-δυναμική δεξιά. Θα κερδίσουμε τη μάχη του κέντρου. Στην Καβάλα βλέπω ότι ένα σημαντικό κομμάτι που προέρχεται από το παλίο ΠΑΣΟΚ στρέφεται στον Κυρ. Μητσοτάκη. Και αυτοδύναμοι να είμαστε θα αναζητήσουμε ευρύτερες συναινέσεις, και κοινοβουλευτικές και κοινωνικές. Μπορεί να μην το πετύχουμε στη Βουλή, αλλά. θα γίνει μια αρχή. Θα τηρήσουμε τη δέσμευσή μας για αλλαγή του εκλογικού συστήματος. Θα απευθυνθούμε στο ΚΙΝΑΛ που είναι σύμφωνο στην αλλαγή του εκλογικού νόμου”. Μιλώντας για το κόμμα Τσιτουρίδη, υποστήριξε ότι “έχουν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΕΡΤ και του ΑΠΕ, δεν υπάρχει κόμμα Τσιτουρίδη, υπάρχει μόνο Τσιτουρίδης, τα εγχειρήματα που φτιάχνονται στα υπόγεια του Μαξίμου δεν αφορούν την ελληνική κοινωνία και θα το δείτε στις εκλογές” σημείωσε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαμμένος κατά πάντων
Επόμενο άρθροΑνοδικά η Wall Street