Το καλοκαίρι του 2020, η Disney Cruise Line θα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην Ελλάδα, ενώ θα εισαγάγει και πέντε νέα λιμάνια ανταπόκρισης στην Ευρώπη.

 

Μετά από μια πενταετή παύση, το Disney Magic θα επιστρέψει στην Ελλάδα ως μέρος τριών μεσογειακών ταξιδιών που αναχωρούν από τη Ρώμη. Τα δρομολόγια – μια νυχτερινή κρουαζιέρα διάρκειας 12 νυχτών και δύο εννέα νυχτών – θα κάνουν στάσεις στον Πειραιά, το Κατάκολο. και τα νησιά της Σαντορίνης, της Μυκόνου και της Κρήτης

 

Καθένα από τα προγράμματα αυτά συνδυάζει την επιλογή προσεγγίσεων στην Ελλάδα με επισκέψεις σε πόλεις κάθε περιοχής. Δύο από τα δρομολόγια περιλαμβάνουν μαι ανταπόκριση στο λιμάνι της Μεσσίνας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν περιοχές-ορόσημα της Σικελίας, όπως το Αίτνα (το υψηλότερο και πιο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη) ή την Piazza del Duomo (ιστορικό κέντρο της πόλης). Το τρίτο δρομολόγιο χαρακτηρίζεται από την επιστροφή του στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας για πρώτη φορά επίσης μετά από πέντε χρόνια.

 

Στα νέα λιμάνια που προστίθενται στην Ευρώπη περιλαμβάνονται τα Gdynia στην Πολωνία, Nordfjordeid στη Νορβηγία, Plymouth στην Αγγλία και Zeebrugge στο Βέλγιο.

 

Αυτές οι κρουαζιέρες αποτελούν τμήμα του grand tour του Disney Magic στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2020, το οποίο ξεκινά με προσεγγίσεις στη Μεσόγειο και τα ελληνικά νησιά με κατεύθυνση τη βόρεια Ευρώπη στα τέλη του καλοκαιριού για κρουαζιέρες στη Βαλτική, τα βρετανικά νησιά και τα νορβηγικά φιόρδ.

 

Σημειώνεται ότι οι κρατήσεις ξεκινούν στις 7 Μαρτίου 2019.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΥπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν στο πάρκινγκ της Γλυφάδας
Επόμενο άρθροΗ κρίση άλλαξε την εικόνα της αγοράς