ΔΕΥΤΕΡΑ εως ΠΕΜΠΤΗ στις 23:00 
«Underbelly 3 The Golden Mile»
Έτος παραγωγής: (2010)

Δραματική, αστυνομική σειρά, 13 ωριαίων επεισοδίων Αυστραλιανής παραγωγής, 2010.
Η σειρά διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross , στο Σίδνεϋ βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του ’88-’89. Παρακολουθούμε την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, που αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φθάνουν σε μια περιοχή που κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Eπεισόδιο 8:  ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ [Crossroads]

Διωγμένη από τον Michael και μετά από την λεκτική επίθεση από τους αστυνόμους Les και Andrew,η Kim Hollingsworth φτάνει τελικά στο σημείο θραύσης όταν βρίσκεται νεκρή η φίλη και «συνεργάτης» της Wanda. Αυτό την ωθεί να εγκαταλείψει την πορνεία και να εγγραφεί στην αστυνομική ακαδημία του Goulburn.
Παρά τη σωματική και συναισθηματική παρενόχληση από τους συναδέλφους της, η Debbie Webb ενώνει τις δυνάμεις της με τον πολιτικό John Hatton, αλλάζοντας την πορεία της ιστορίας.
Απογοητευμένος από την ανικανότητά του να αλλάξει το σύστημα ως επίσημος αξιωματικός, ο Joe Dooley εγκαταλείπει την Kings Cross Police και υποβάλλει αίτηση για ντετέκτιβ στην Ακαδημία Goulburn.

Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.
Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕΡΤ3 – ONE DOLLAR – Δραματική σειρά Μυστηρίου (trailer)
Επόμενο άρθροΕΡΤ3 – ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ (Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)