Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες αναμένεται να διεξαχθεί στις 5 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo και δεν είναι άλλο από το Run Together.

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό event -με εμπνευστές της διοργάνωσης τα INTERSPORT και SAUCONY- για όλους όσοι έχουν πάθος για το τρέξιμο και θέλουν να το μοιραστούν με τους αγαπημένους τους, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

 

Σκοπός του αγώνα είναι η ενίσχυση του Δημοτικού Ιδρύματος και Βρεφοκομείου «ο Άγιος Στυλιανός».

 

Οι δηλώσεις στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου και παρουσίασης του αγώνα:

 

Χρήστος Μπεργελές (εκπρόσωπος INTERSPORT): “Το Run Together έκλεισε πέντε χρόνια. Στην INTERSPORT πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι για όλους και προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό, γι’ αυτό και μοιραζόμαστε τις προσωπικές μας εμπειρίες. Μέσα από τα 50 καταστήματα και το e-shop διασφαλίζουμε για όλους τα οφέλη ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το 2013 ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη SAUCONY, στρατηγικό μας συνεργάτη στο Running. Οι δύο εταιρίες μοιραζόμαστε το πάθος και τη χαρά που πηγάζει όταν εμπνέουμε ακόμα περισσότερους να τρέξουν μαζί μας. Από το 2013 πλήθος δρομέων έτρεξαν σε ζευγάρια, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα, για καλό σκοπό. Ήρθε η ώρα το Run Together να διεξαχθεί και στη Θεσσαλονίκη. Από φέτος θα διεξάγεται και ακόμα ένας αγώνας, για παιδιά ηλικιών 5-12 ετών. Το ξεχωριστό fun run υπόσχεται μια ξεχωριστή running εμπειρία. Στόχος δεν είναι ο χρόνος, αλλά να τρέξουμε μαζί σε ζευγάρια, να παρακινήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε”.

 

Τάσος Τζίκας (πρόεδρος ΔΕΘ Helexpo): “Στηρίζουμε τέτοια γεγονότα, προσωπικά συμμετέχω, είναι μέρος της ζωής μου ο αθλητισμός. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται. Ο Λευθέρης Πλακίδας μας βοηθάει πολύ όλα αυτά τα χρόνια για να κάνουμε όλο αυτό το ενδιαφέρον που υπάρχει αθλητικά  γεγονότα. Το Run Together είναι ένα τέτοιο γεγονός και η Έκθεση θέλει να δείξει αυτό το ενδιαφέρον και για τον πολιτισμό και για τον αθλητισμό”.

 

Ραμπέα Ιατρίδου (πρόεδρος ΣΕΕΔΑ): “Η πρώτη πολύ θετική εντύπωση για μας ήταν το μήνυμα της διοργάνωσης και πως τρέχουμε στον ρυθμό του πιο αργού. Ο ΣΕΕΔΑ δημιουργήθηκε για να ενώσει όλους τους Έλληνες αθλητές που έχουν διακριθεί αγωνιστικά. Έχουμε μια running team σαν σύλλογος και όλοι οι βετεράνοι αθλητές ξεκινήσαμε να τρέχουμε για καλό σκοπό. Ξεκίνησε ρομαντικά, αλλά μετά βάλαμε κάποιους στόχους. Εγώ θα τρέξω με την Ελένη Ποιμενίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο χάντμπολ”.

 

Γιώργος Τσιγάρας (μέλος ΣΕΕΔΑ, εθελοντής φυσικοθεραπευτής στον “Άγιο Στυλιανό): “Ο “Άγιος Στυλιανός” είναι μια δομή στην πρώτη γραμμή για τα παιδιά. Κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει τα βρέφη ή τα νεογνά που έχουν αφεθεί ή για κοινωνικοοικονομικούς λόγους έχουν κάποιο πρόβλημα. Σαν αθλητής, σαν πολίτης και σαν άνθρωπος χαιρετίζω αυτή τη προσπάθεια και ας είναι αυτή η διοργάνωση η μήτρα για να βοηθηθούν αυτές οι βασικές δομές για το παιδί”.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ ΟΠΕΚ να αυξήσει την παραγωγή
Επόμενο άρθροΑύξηση πωλήσεων κατά 58% το 2018