Πλέον δεν έχεις καμμιά δικαιολογία. Δεν υπάρχει σπίτι, δρόμος ή πλατεία που να μην έχει διακοσμηθεί και φωταγωγηθεί. Τα δέντρα στήθηκαν, στολίστηκαν και φωτίστηκαν. Και όλα αυτά, κακά τα ψέματα, γίνονται κυρίως για τα παιδιά! Βέβαια, είτε είσαι γονιός είτε νονός, έχεις κι εσύ μια κάποια υποχρέωση: πρέπει να αναλάβεις το ρόλο του Άγιου Βασίλη, έτσι ώστε να μη μείνει κανένα παιδικό προσωπάκι χωρίς χαμόγελο!

 

Αν όμως δεν ξέρεις τι να πάρεις, μη φοβάσαι. Τα Public έχουν φροντίσει για ‘σένα, έτσι ώστε να έχεις το καλύτερο δώρο για το μικρό σου παιδί, κανονικό ή πνευματικό. Απλά συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τις προτάσεις μας και… καλές γιορτές.

 

Play-Doh Dr Drill ‘n Fill

 

Για δεκαετίες αυτός ο κύριος έχει βοηθήσει να γίνει η επίσκεψη στον οδοντίατρο πιο διασκεδαστική με διάφορες χαζούλικες και αστείες δραστηριότητες για τα παιδιά. Τα παιδιά ξεκινούν το ραντεβού του ασθενή φτιάχνοντας μερικά δόντια στο καλούπι των δοντιών. Καταπολεμούν τις κουφάλες των δοντιών με τον τροχό του οδοντιάτρου και μετά τις γεμίζουν με περισσότερο Play-Doh! Προσθέτουν σιδεράκια με τον κύλινδρο και κρατάνε τα δόντια καθαρά πιέζοντας λίγη φανταστική οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα.

Περπατούρα Δραστηριοτήτων 2 Σε 1

 

Η Περπατούρα δραστηριοτήτων 2 σε 1 είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό παιχνίδι το οποίο θα βοηθήσει το παιδί με πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες, χαρούμενη μουσική και φράσεις. Με την βοήθεια της Περπατούρας 2 σε 1 τα παιδιά θα εισαχθούν με διασκεδαστικό τρόπο στους αριθμούς, τα σχήματα, τα ζώα και τα χρώματα, ενδυναμώνοντας παράλληλα τις κινητικές τους δεξιότητες. Διαθέτει έναν διαδραστικό πίνακα ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από την στράτα και να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για παιχνίδι στο πάτωμα

 

Λούτρινο Minnie Mouse

 

Τώρα τα γενέθλιά σας γίνονται ακόμα πιο χαρούμενα παρέα με την Μίνι! Πατήστε την κοιλιά της ή το χέρι της για να ακούσετε τη μελωδία του Happy Birthday και φυσήξτε το κεράκι για να σβήσει και να ακούσετε χειροκροτήματα και επιφωνήματα!

 

Κούκλα Barbie Holiday 2018

 

Η πανέμορφη κούκλα Barbie Holiday 2018 φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα, κολιέ, αξεσουάρ για τα μαλλιά και παπούτσια! Το χρώμα του φορέματός της είναι κόκκινο και είναι απόλυτα εορταστικό! Δες τη να λάμπει από κομψότητα και απόλαυσε την παρέα της στις γιορτές και όχι μόνο!

 

 

Beatbo Το Ρομπότ

 

Ώρα για χορό με τον BeatΒο το ρομπότ! Ένα φιλικό ρομπότ που παροτρύνει το μωρό να χορέψει και να μάθει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Με δύο τρόπους παιχνιδιού: κλασικό παιχνίδι με ήχους, μουσική, εκπαιδευτικές φράσεις & τραγουδάκια και παιχνίδι με εγγραφή φωνής και μιξάρισμα της φράσης σε τραγούδι!

 

 

Πλυντήριο Αυτοκινήτων Hot Wheels City

 

Αυτό το σούπερ Πλυντήριο Αυτοκινήτων των Hot Wheels® προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με νερό και μαγικές μεταμορφώσεις! Προσπαθήστε να βγείτε από τη ρουφήχτρα χωρίς να σας πιάσει στα σαγόνια του ο τεράστιος κροκόδειλος! Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους ανεβάζοντας τα αυτοκινητάκια τους στο πάνω μέρος με το μεγάλο ασανσέρ. Γυρίστε το κουμπί στο νερόπυργο για να βρέξει το αυτοκινητάκι σας και να το δείτε να αλλάζει χρώμα μαγικά!

 

Οδηγήστε μέσα από την πίστα και μέσα από τις βούρτσες και τους κυλίνδρους του πλυντηρίου, πριν μπείτε πάλι στο θάλαμο όπου το αυτοκινητάκι σας θα αλλάξει χρώμα ξανά! Προσπαθήστε να δραπετεύσετε από τη ρουφήχτρα και τα τεράστια σαγόνια του κροκόδειλου.

 

 

Εκπαιδευτικό Σκυλάκι Fisher Price Smart Stages

 

Ένα πανέξυπνο και πολύ τρυφερό φιλαράκι! Μαλακό, για πολλές αγκαλιές και πολύ διασκεδαστικό! Καθώς το μωρό σας θα εξερευνά και θα παίζει, το Σκυλάκι θα του παρουσιάζει 100 πρώτες λεξούλες, μέρη του σώματος, χρώματα και άλλα πολλά, κάνοντας τη μάθηση διασκεδαστική!

 

Κάθε μωρό αναπτύσσεται με τους δικούς του ρυθμούς και χάρη στην τεχνολογία Smart Stages μπορείτε να επιλέξετε το εκπαιδευτικό στάδιο που θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού σας! Σε κάθε στάδιο, το Σκυλάκι έχει πολλά διαφορετικά τραγουδάκια, ήχους και φράσεις για να κρατάει το μωρό σας απασχολημένο. Απλά σύρετε το διακόπτη για να επιλέξετε το στάδιο που θέλετε!

 

 

Σετ Barbie Νέο Τροχόσπιτο

 

Αυτό το καταπληκτικό, νέο τροχόσπιτο της Barbie μετατρέπεται σε ένα πλήρες σετ κάμπινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 κούκλες Barbie (πωλούνται ξεχωριστά)! Απλά πατήστε το κουμπί στο επάνω μέρος του οχήματος και δείτε το να εκτείνεται σε αμέτρητους χώρους παιχνιδιού. Η ανοιχτή πλευρά γίνεται πισίνα με νεροτσουλήθρα και σκάλες που διπλώνουν, το εσωτερικό προσφέρει τραπεζαρία κάτω από τα αστέρια και το πίσω μέρος του κατασκηνωτικού χώρου διαθέτει μια ντουλάπα και ένα μπάνιο με νιπτήρα, ντους και τουαλέτα στη μία πλευρά. Από την άλλη, υπάρχει μια κουζίνα με νεροχύτη, ένα ψυγείο και ένα τραπέζι, δύο αιώρες και μπροστινά καθίσματα που διπλώνουν και μπορούν να φιλοξενήσουν 4 φίλες Barbie!

 

 

Απόλυτο Γκαράζ με Καρχαρία Hot Wheels City

 

Ένα τεράστιο γκαράζ για αμέτρητες ιστορίες δράσης και αγώνων ταχύτητας! Αυτό το τεράστιο σετ παιχνιδιού έχει θέσεις πάρκινγκ για περισσότερα από 90 αυτοκινητάκια, μεγάλο λουπ δύο λωρίδων και έναν καρχαρία που εμπνέει τη φαντασία των παιδιών! Ανεβείτε με το γρήγορο ασανσέρ 2 αυτοκινήτων με το πάτημα ενός κουμπιού. Κατεβείτε τρέχοντας μέσα από το πολυεπίπεδο γκαράζ, περάστε το τούνελ και κάντε άλμα τερματίζοντας.

 

Μετά, τραβήξτε τον εκτοξευτή για να τρέξετε στο μεγαλύτερο λουπ δύο λωρίδων της Πόλης Hot Wheels™. Προσέξτε όμως! Ο Καρχαρίας μπορεί να πεταχτεί και να κατασπαράξει το αυτοκινητάκι σας! Στη βάση του γκαράζ, τα παιδιά μπορούν να κάνουν σέρβις στα αυτοκίνητά τους πριν τα ανεβάσουν πάλι στο ασανσέρ για έναν ακόμα αγώνα!

 

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint

 

Έφτασε η στιγμή να ζήσεις μοναδικές Laser εμπειρίες με τον εκτοξευτή NERF Laser Ops Pro Alphapoint! Λειτουργεί με υπέρυθρες και τεχνολογία Bluetooth για να συνδεθεί με την εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου. Η συσκευασία περιλαμβάνει εκτοξευτή Nerf Laser Ops Pro, βραχιόλι και βάση σταθεροποίησης κινητού που κουμπώνει στην άκρη του εκτοξευτή για να μπορέσεις να κάνεις προπόνηση με στόχους σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας μέσω της εφαρμογής. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογή Nerf Laser Ops Pro στο κινητό σου, και να τοποθετήσεις το κινητό σου μέσω του βραχιολιού και της βάσης στον εκτοξευτή! Επίλεξε το Single Player mode και ξεκινάει το παιχνίδι! Αν υπάρχουν και άλλοι εκτοξευτές Nerf Laser Ops Pro (πωλούνται χωριστά) μπορείς να επιλέξεις το Muliplayer Mode και να μπουν περισσότεροι παίκτες σε ομαδικό παιχνίδι.

 

Λοιπόν, δεν έχεις δικαιολογίες! Ακόμη κι αν όοοολα αυτά δεν σου κάνουν, μπες στο site του Public και βρες αυτό που θα σου ταιριάζει καλύτερα! Και μην ξεχνάς, τα Public έχουν ετοιμάσει πολλά events και εκπλήξεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, και σε περιμένουν να τα επισκεφθείς!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΦιλόδοξοι οι στόχοι των ελληνικών τραπεζών για μείωση των NPEs
Επόμενο άρθροΟ Δ. Μαυρογιάννης αναλαμβάνει Chief Operating Officer