Στις 9 Νοεμβρίου, εγκαινιάζει το δεύτερο νέο κατάστημά της στην Αττική η Διαμαντής Μασούτης.

 

Όπως το κατάστημα που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο στο Παλαιό Φάληρο, πρόκειται και αυτό για σημείο στο Γαλάτσι (Λ. Βεΐκου) που είχε αποκτήσει η Προμηθευτική από τη Σκλαβενίτης, αλλά δεν είχε ενταχθεί στο δίκτυο της αλυσίδας πριν την εξαγορά της από τη Μασούτης.

 

Το κατάστημα αυτό είναι το μόνο ακόμη που προγραμματίζεται να ανοίξει η Μασούτης στην Αττική μέχρι το τέλος του χρόνου αλλά η αλυσίδα έχει σημαντικά σχέδια για την συνέχεια

 

Για το 2019, η Μασούτης, η οποία την τελευταία πενταετία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ όσον αφορά την ανάπτυξη του δικτύου της και πλέον διαθέτει 330 σημεία πώλησης, έχει θέσει σαν στόχο να παρουσιάσει τουλάχιστον 10 ακόμη νέα καταστήματα στην Αττική και μάλιστα αναζητά χώρους για 3-4 μεγάλα καταστήματα, που θα ακολουθούν το concept Grand Μασούτης και θα ξεπερνούν τα 2.000 τ.μ.

 

Επίσης, τα πλάνα της περιλαμβάνουν και τη δημιουργία καταστημάτων Cash & Carry στην Αττική, με τους ανθρώπους της να βρίσκονται εδώ και καιρό σε ενεργό αναζήτηση σχετικών χώρων.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτους τρεις έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στη Μασσαλία
Επόμενο άρθροΕίμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε εναλλακτικές για την ΕΒΖ