Χθες το απόγευμα, ένας 29χρονος-το ίδιο πρόσωπο που συνελήφθη προχθές να κλέβει τσάντες- έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας μονοκατοικίας ιδιοκτησίας μιας 58χρονης που βρίσκεται στην Ν. Ιωνία, εισήλθε και αφαίρεσε μία τηλεόραση. Έπειτα μετέβη στο ΙΕΚ (πρώην σχολές ΟΑΕΔ), εισήλθε από την ανοιχτή κεντρική είσοδο και αφού διέρρηξε την εσωτερική πόρτα βοηθητικού δωματίου του προσωπικού καθαριότητας, σπάζοντας το τζάμι, στον 1ο όροφο του κτιρίου, αφαίρεσε δύο γυναικείες τσάντες με το περιεχόμενο τους αντίστοιχα που είχαν εναποθέσει στο σημείο οι δύο υπάλληλοι 44 ετών και 48 ετών που εργάζονταν την στιγμή εκείνη. Κατά την διαφυγή του από το κτίριο, έχοντας τις τσάντες στην κατοχή του, έγινε αντιληπτός από τις παθούσες και η 48χρονη καθαρίστρια επιχείρησε να τον σταματήσει.

Κατά την προσπάθεια της αυτή, ο δράστης χρησιμοποιώντας βία εναντίον της την τραυμάτισε ελαφρά. Η πράξη του αυτή έγινε αντιληπτή από τον Διευθυντή του ΙΕΚ, ο οποίος τον καταδίωξε πεζός με αποτέλεσμα ο δράστης να πετάξει τις τσάντες συνεχίζοντας να τρέχει.

Ο δράστης, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας και επιστάμενες αναζητήσεις, εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Νεάπολη Βόλου στις 20:30 το βράδυ. Η παθούσα διακομίσθη στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Βόλο, όπου αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε.

Ο 29χρονος προχθές συνελήφθη προχθές να κλέβει τσάντες και στο δικαστήριο χθες το μεησμέρι, δήλωσε πως είναι εξαρτημένος από ουσίες.

Προηγούμενο άρθροΟ Τέβες θέλει τον Ντι Μαρία στην Ροζάριο
Επόμενο άρθροΠόθεν έσχες – Γιάνης Βαρουφάκης: Τα εισοδήματά του στη δήλωση του 2021