Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας μας αναφέρθηκε κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Βόλου,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας λέγοντας χαρακτηριστικά:”Θέλω για ακόμη μία φορά να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου. Η ανεπάρκεια, η προχειρότητα, η ατολμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να πάρει μέτρα έγκαιρα για την επιδημιολογική επιτήρηση, για την ιχνηλάτηση, για την ενίσχυση του εμβολιασμού αλλά και μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Υγείας μας οδηγεί για άλλη μία χρονιά, ενώ έχουμε το εμβόλιο και δεν είμαστε όπως πέρυσι, σε εκατόμβη νεκρών και ενδεχομένως σε ένα καταστροφικό για την οικονομία λοκντάουν.”

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Μαγνησίας Νίκος Χαυτούτας είχε τετ α τετ και τον κ. Τσίπρα και του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.Ο κ. Χαυτούρας είπε στον πρώην πρωθυπουργό ότι υπάρχει ανάγκη πρόσληψης γιατρών, όσους προβλέπει το οργανόγραμμα και περισσότερους γιατί τώρα μιλάμε για πανδημία, για τέσσερις κλινικές Covid.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου Ντίνος Μηνδρινός τόνισε ότι οι εργαζόμενοι έχουν γίνει λάστιχο, δεν προλαβαίνουν τα περιστατικά και συν τοις άλλοις, έχουν προβλήματα με τις συμβάσεις που λήγουν.

Προηγούμενο άρθροΖακ Κωστόπουλος – «Έλεος θα τον σκοτώσετε» – Τρία χρόνια χωρίς δικαιοσύνη
Επόμενο άρθροAdele: Έκανε διπλή πρωτιά στα βρετανικά τσαρτ