Η Εθνική γυναικών του τένις ηττήθηκε από την Τουρκία με 2-1 και κατέλαβε την 6η θέση στην 1η κατηγορία της Ευρωασιατικής ζώνης του Fed Cup.

 

Στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν στο Μπαθ της Αγγλίας τα κορίτσια του Τάσου Μπαβέλα εξασφάλισαν την παραμονή τους στην 1η κατηγορία με την χθεσινή (8/02) νίκη επί της Σλοβενίας (3η θέση στον 1ο όμιλο).

 

Σε αγώνα κατάταξης σήμερα (9/02) αντιμετώπισαν την Τουρκία (2η στον 2ο όμιλο), από την οποία ηττήθηκαν με 2-1. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αντιμετώπισε την Ιπέκ Σοϊλού και τη νίκησε με 3-6, 6-2, 6-2, ενώ στη συνέχεια η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου τέθηκε απέναντι στην Μπερφού Τσενγκίζ.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε μετά από υψηλό πυρετό που είχε το βράδυ της Παρασκευής και πριν ολοκληρωθεί το 1ο σετ κι ενώ έχανε 5-3, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

 

Μοιραία δεν μπορούσε να αγωνιστεί ούτε στο διπλό κι έτσι επιστρατεύθηκε αναγκαστικά η Άννα Αρκαδιανού, η οποία ήταν τραυματίας στον καρπό από το ματς με την Βρετανία.

 

Η 17χρονη τενίστρια μαζί με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, το πάλεψαν και στα δύο σετ όσο μπορούσαν με αντίπαλες τις Μπερφού Τζενγκίζ και Ιπέκ Οζ, αλλά έχασαν με 7-6(6) και 6-4.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης
Επόμενο άρθροΛιακάδα και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή