Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 θα λάβει χώρα η διοργάνωση του φετινού MoraitisRun 2019,  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

 

Πρόκειται για έναν μοναδικό αγώνα δρόμου στους πευκόφυτους δρόμους του Παλαιού Ψυχικού, που επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά. Όπως κάθε χρόνο ο αγώνας περιλαμβάνει παιδικούς αγώνες (600μ, 800μ και 1000μ.), αγώνες 10km και 5km. Φέτος θα ξεκινήσει και ο αγώνας Fun & Run για παιδιά κάτω των 5 ετών που μπορούν να τρέξουν με τους γονείς τους!

 

Μετάλλια απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών, κύπελλο μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια. Το ίδιο ισχύει και για τους παιδικούς αγώνες. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο., ενώ κύπελλο θα απονεμηθεί στο Σύλλογο ή Σχολείο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον εφετινό αγώνα θα συμμετάσχει και η δρομική ομάδα FinishLiners τoυ φιλανθρωπικού σωματείου MDAΕλλάς (Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις).

 

Οι FinishLiners συνοδεύουν μέλη του MDA Ελλάς που μετακινούνται με αναπηρικά αμαξίδια, έτσι ώστε να λάβουν μέρος σε αγώνες δρόμου, να ενταχθούν ισότιμα σε μια αθλητική δραστηριότητα και να ζήσουν τη χαρά του τερματισμού!

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.moraitisrun.gr

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν τεχνικός έλεγχος στο Επίσημο Δίκτυο PEUGEOT
Επόμενο άρθροΕντοπίστηκε ξανθιά ζέβρα πρώτη φορά στην άγρια φύση