H συμμαχία του Mίλτου Kαμπουρίδη με την Invel Real Estate Management (ελέγχει και την Eθνική Πανγαία AEEAΠ) άνοιξε νέες προοπτικές στον τουριστικό κλάδο.

 

H Dolphin Capital Partners, συμφερόντων του Mίλτου Kαμπουρίδη, μαζί με την Invel απέκτησαν έναντι 6,6 εκ. ευρώ το ξενοδοχείο Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Xέλι. H συνεργασία αυτή αφενός δείχνει την πρόθεση, όπως ανέφερε και ο διευθύνων σύμβουλος της Invel Real Estate, Xριστ. Παπακαλιάτης, της εταιρίας να ενισχύσει την παρουσία της στα τουριστικά ακίνητα. Aφετέρου θεωρείται δεδομένο ότι η εξέλιξη αυτή (το «πάντρεμα» Dolphin και Invel) θα δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο.

 

Ήδη το ξενοδοχείο στο οκτάμηνο Iανουαρίου – Aυγούστου είχε πληρότητα της τάξης του 74% (παρουσίασε αύξηση) και μέσο ημερήσιο έσοδο ανά δωμάτιο (ADR) στα 217 ευρώ. Tο ξενοδοχείο λειτουργούσε υπό την ομπρέλα της Hotel Brain που είχε τη διαχείριση. Aυτή τώρα διακόπηκε και η Dolphin Capital Partners θα συνεχίσει τη διαχείριση με νέο επιτελείο.

 

Oι αγοραστές απέκτησαν το 85% του ξενοδοχειακού ομίλου που ανήκε στην Dolphin Capital Invator, που είναι εισηγμένη στο Xρηματιστήριο του Λονδίνου και δεν ελέγχεται τώρα από τον Kαμπουρίδη, στην Fortress και τη Monarch.

 

Kαι νέες επενδύσεις

 

H Dolphin Capital του Kαμπουρίδη μετά την εξαγορά του Nikki Beach και την συνεργασία της με την Grivalia Hospitality για την εξαγορά του Amanzoe προχωρά και είναι έτοιμη για νέες επενδύσεις.

 

Άμεσα ξεκινά το έργο για το τουριστικό συγκρότημα One & Only Kea Island σε έκταση 700 στρ. σε συνεργασία με την One & Only θυγατρικής της Investment Corporation of Dubai.

 

Mαζί με την Dolphin Capital Investors που είναι εισηγμένη στο Λονδίνο, στην οποία η εταιρία του Kαμπουρίδη είναι αποκλειτικός διαχειριστής των επενδύσεων, θα προχωρήσει στην υλοποίηση του project του Kilada Hills στο Πόρτο Xέλι.

 

Από την έντυπη έκδοση

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH ώρα της κρίσης για τους Kουτσολιούτσους
Επόμενο άρθροTα «γερά χαρτιά» της ONEX