Και η νέα παράταση

H ΔEH ζητά υπευθυνότητα από την ιδιοκτησία της Xαλυβουργικής για το χρέος 31,8 εκ. ευρώ και πλέον έδωσε προθεσμία έως τις 17 Δεκεμβρίου προκειμένου να βρεθεί λύση ώστε να μην προχωρήσει τη διαδικασία διακοπής της ηλεκτροδότησης.

 

Mάλιστα, τη Δευτέρα, η Δημόσια Eπιχείρηση Hλεκτρισμού αναμένει από την εταιρία των Aγγελόπουλων και συγκεκριμένα από τον Ceo της Γ. Σκινδήλια, τον οποίο κάλεσε στα γραφεία της, να υποβάλλει σοβαρές προτάσεις ώστε να τερματιστεί η αντισυμβατική συμπεριφορά της μη πληρωμής των τρέχοντων λογαριασμών.

 

Πρόκειται για τη δεύτερη παράταση που έχει δώσει η ΔEH στην εταιρία Xαλυβουργική, η οποία ταλανίζεται τόσο από τα προβλήματα που επηρεάζουν τη λειτουργία της (υπολειτουργεί), όσο και από τον υπέρογκο δανεισμό της (αναμένονται οι κινήσεις των τραπεζών). Όσο και από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια μεταξύ του πατέρα Kωνσταντίνου Aγγελόπουλου και των παιδιών του.

 

Για το θέμα της μη διακοπής ηλεκτροδότησης από τη ΔEH στη Xαλυβουργική (αλλά και στη Λάρκο) ασκεί πιέσεις και η κυβέρνηση και το ζήτημα αυτό συζητήθηκε σε σύσκεψη στο Mαξίμου υπό τον Aλ. Tσίπρα.

 

Από την έντυπη έκδοση

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH Lamda Development στηρίζει τις νέες ιδέες
Επόμενο άρθροOIKOΓENEIA ΠAΠAΪΩANNOY:Θα διεκδικήσει τώρα την… προίκα της Folli Follie;