Για τα αποκαλούμενα και ως “Νόμπελ του Ελληνικού Τουρισμού” ψηφίζουν οι Σκανδιναβοί, επισφραγίζοντας την ιδιαίτερη αγάπη τους για την χώρα μας.

 

Πρόκειται για τα GREEK TRAVEL AWARDS, που θα απονεμηθούν στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στην φημισμένη αίθουσα Blue Hall του Δήμου της Στοκχόλμης και αφορούν τους καλύτερους προορισμούς στην Ελλάδα και τα καλύτερα ξενοδοχεία στη χώρα μας. Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, της FedHATTA, του ΞΕΕ και του ΠΟΞ, ενώ η διοργανώτρια εταιρία είναι η North Events.

 

Οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τουριστικούς προορισμούς και ξενοδοχεία από ολόκληρη την Ελλάδα, και ήδη η ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη φανερώνει ότι το σκανδιναβικό κοινό αποτελεί πιστό επισκέπτη της Ελλάδας. Μέχρι τέλος του έτους ψήφισαν πάνω από 8.000 Σκανδιναβοί, και έως το τέλος της ψηφοφορίας αναμένεται να ξεπεράσουν τους 20.000. Πρώτοι σε ψήφους μέχρι στιγμής έρχονται οι Σουηδοί, δεύτεροι οι Νορβηγοί και τρίτοι οι Δανοί.

 

Χρυσός χορηγός, των GREEK TRAVEL AWARDS είναι ο ΕΟΤ, ο οποίος με την σειρά του στηρίζει το έργο για την ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς των Σκανδιναβών – καθώς βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους. Σημαντική θα είναι η παρουσία του ΕΟΤ και την επόμενη ημέρα στο 2ο Forum Τουρισμού της Σουηδίας που πραγματοποιείται στο World Trade Center με ομιλητές κορυφαίους εκπροσώπους του τουρισμού της Σουηδίας και της Ελλάδας.

 

Στα GREEK TRAVEL AWARDS αναμενεται η παρουσία των σημαντικότερων στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας της Σουηδίας και των άλλων σκανδιναβικών χωρών, καθώς και προσωπικοτήτων της Σκανδιναβίας που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Ελλάδα και θα απονείμουν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤην 1η Φεβρουαρίου η έκτακτη ΓΣ
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη υπάλληλος της Huawei στην Πολωνία