Αλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου χαρακτηρίστηκε από κλίμα έντασης αν και είμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα. Το μεσημέρι λοιπόν της Μεγάλης Δευτέρας, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος επιτέθηκε πάλι στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκο Παπαπέτρο καλώντας τον να παραιτηθεί, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, ”έχει ξεφτιλιστεί κι έχει εξαπατήσει τον κόσμο”, ενώ κατηγόρησε τους συμβούλους της μειοψηφίας, αποκαλώντας τους ”ρουφιάνους”, επειδή καταθέτουν ενστάσεις και προσφυγές επί των αποφάσεων του Δήμου!!!

Στο μεταξύ, με πρωτοβουλία του δημάρχου, μεταδόθηκε βίντεο με τη φράση της Θεοδώρας Τζάκρη ”κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε”, αφού έγινε μοντάζ για να ξεκινάει με τη φράση ”Σύντροφε Νίκο…”, προφανώς με αναφορά στον Νίκο Παπαπέτρο.

Βλέπετε, δεν λείπουν και οι στιγμές……..”ευφυών”, λέμε τώρα, κινήσεων.

Άκυρο και χοντροκομμένο αστείο από τον Μπέο με βίντεο της Τζάκρη - Γεγονότα

Ο κ. Παπαπέτρος υποστήριξε ότι, ο ρόλος του είναι να ελέγχει τη δημοτική αρχή.

Στην ίδια συνεδρίαση, συζητήθηκε η ερώτηση του κ. Βενέτη σχετικά με την ποιότητα των θαλασσίων υδάτων του Παγασητικού. Ο Αχ. Μπέος απάντησε ότι, στις 13 Μαΐου θα έρθει στο Βόλο το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών για να κάνει μετρήσεις σε Αγριά, Άναυρο, Αλυκές, Αγ. Στέφανο και Ν. Αγχίαλο. Ως τότε ισχύουν οι μετρήσεις της Περιφέρειας και του Υπουργείου.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών – Στο νοσοκομείο ένας 21χρονος με τραύμα από μαχαίρι
Επόμενο άρθροΔιακομματική Επιτροπή: «Πόρτα» σε debate για τις ευρωεκλογές από τη ΝΔ – Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ