«Το Ποτάμι παραμένει στην αρχική του άποψη ότι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα στο συγκεκριμένο θέμα και είναι υπέρ του να περάσει η Συμφωνία» των Πρεσπών, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς, προσθέτοντας ότι στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού θα συζητηθούν «όλες οι επιλογές που υπάρχουν».

 

«Θα συζητήσουμε όλες τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας, θα είναι και η κοινοβουλευτική ομάδα και οι ευρωβουλευτές πιθανώς. Θα κάνουμε μια εκτεταμένη συζήτηση ώστε να κάνουμε πράξη αυτό που λέμε: από τη μία να στηρίξουμε τη Συμφωνία, αλλά και να αποδοκιμάσουμε τις κυβερνητικές πρακτικές» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 

Σημείωσε ακόμη πως «θα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, θα ακουστούν όλες οι απόψεις», αλλά όπως πρόσθεσε, δεν γνωρίζει αν θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.Ερωτηθείς για τις διαφορετικές προσεγγίσεις που υπάρχουν στο κόμμα είπε πως «θα τα βάλουμε όλα κάτω ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν γίνεται μία κοινή γραμμή». «Απόλυτη ταύτιση δεν θα έχουμε, θα δούμε πού συμφωνούμε και πού διαφωνούμε» είπε.

 

Ο ίδιος αέφερε πως θεωρεί απίθανο το να ληφθεί απόφαση να μην ψηφιστεί η Συμφωνία και ερωτηθείς εάν αυτό σημαίνει ότι το κόμμα θα επιλέξει ανάμεσα στην αποχή ή στην υπερψήφισή της απάντησε: «Θα συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚίνητρα και μειωμένα τιμολόγια ρεύματος για ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Επόμενο άρθροΗ Γερμανία θέλει να αποκλείσει τη Huawei από τους διαγωνισμούς για τα 5G