Δεν είναι η πρώτη και φοβάμαι ούτε η τελευταία φορά που, πολίτης στο Βόλο καταγγέλει επίθεση αδέσποτων σκύλων εναντίον του. Πρόκειται για γυναίκα που έζησε τον απόλυτο τρόμο τη νύχτα της Κυριακής των Βα’ί’ων και σε ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

”θα ήθελα να σας ενημερώσω για την επίθεση που δέχθηκα από αδέσποτα σκυλιά χτες βράδυ λίγο μετά τις 9 στην περιοχή Αναύρου.
Τη συγκεκριμένη ημέρα, τα αδέσποτα σκυλιά μετά από απρόκλητη επίθεση με δαγκώματα μου προκάλεσαν τραυματισμό στις δυο γάμπες και σκίσιμο του παντελονιού. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία και φοβάμαι πως τέτοια περιστατικά μπορεί να επαναληφθούν.
Μεγάλη προσοχή στην περιοχή. Τα σκυλιά ήταν περίπου 6 και δυο δάγκωσαν τις γάμπες μου ενώ το ένα δάγκωσε και το μανίκι από το μπουφάν. Άμεσα δέχτηκα τις πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο Βόλου.
Ελπίζω να ληφθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους”.
Μάλλον πρόκειται για……φρούδες ελπίδες!!
Μπορεί να είναι εικόνα αμφίβιο και παπούτσια σε στιλ wingtip
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΒιολέτα Καντόλα: ”Κόβουν” την εικόνα της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου
Επόμενο άρθροΗ Τζάνετ Τζάκσον γιορτάζει 50 χρόνια καριέρας με μια περιοδεία στην Ευρώπη