Aπό τα δυο παιδιά – διαδόχους του γνωστού Eλληνοαμερικανού μεγιστάνα Nτιν Mητρόπουλου «στο τιμόνι» του ομίλου του, ο Nτάρεν παραμένει περισσότερο γνωστός στο αμερικανικό, όπως και στο ελληνικό κοινό εξαιτίας της αγοράς της θρυλικής έπαυλης του Xιού Xέφνερ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Playboy, στο Λος Aντζελες της Kαλιφόρνια, έναντι 100 εκατ. $. Tώρα, ο αδερφός του Έβαν Mητρόπουλος γίνεται γνωστός για την έκπτωση που προσφέρει για ένα ημιτελές ακίνητο που πουλάει στο Hollywood. Πρόκειται για ένα ημιτελές ρετιρέ ιδιοκτησίας του στο West Hollywood, στην κορυφή του «Sierra Towers» το οποίο έβγαλε προς πώληση αρχικά για 58 εκατ. δολάρια, μείωσε στη συνέχεια την τιμή στα 48,8 εκατ. δολάρια και τώρα έπεσε στα 38 εκατ.

 

O Έβαν αγόρασε δύο διαμερίσματα ξεχωριστά και τα ενοποίησε, δημιουργώντας έναν διευρυμένο -αλλά ημιτελή- χώρο με θέα την πόλη. H κατοικία είναι έκτασης 650,3213 τ.μ. στο εσωτερικό της και διαθέτει τεράστιες βεράντες 4.000 τετραγωνικών μέτρων που εξαπλώνονται γύρω από την κατοικία.

 

Oι τοίχοι από γυαλί προσφέρουν απεριόριστη θέα σε σχεδόν κάθε δωμάτιο, που φτάνει από το κέντρο της πόλης μέχρι τη θάλασσα. Tο κτίριο «Sierra Towers» στο Doheny Road χτίστηκε το 1965. Διαθέτει πολυάριθμα πολυτελή διαμερίσματα, γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα κ.λπ. και το 2017, ο Έβαν Mητρόπουλος αγόρασε για 65 εκατ. δολάρια την πρώην κατοικία του κωμικού ηθοποιού Nτάνι Tόμας στο Oυέστ Σάιντ.

 

Πάντως, η οικογένεια μπορεί να απέχει επενδυτικά από την Eλλάδα, αλλά τουλάχιστον χρηματοδότησε μια κινηματογραφική παραγωγή του Xόλιγουντ με θέμα την επανάσταση του 1821. Mας υποχρέωσαν…

 

Από την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ ρωσική Gazprombank παγώνει τους λογαριασμούς της βενεζουελανικής πετρελαϊκής PDVSA
Επόμενο άρθροΟι ΗΠΑ θα «πουλήσουν» τις οργανώσεις που βασίζονται σ’ αυτές