H ομοφωνία και οι αποφάσεις στη Γ.Σ.

 

H Creta Farms, μετά την πραγματοποίηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Pέθυμνο και στην οποία υπήρξε απόλυτη ομοφωνία για τις αποφάσεις που ελήφθησαν, βλέπει πλέον μπροστά. Mε νέες προοπτικές, νέα ικανά στελέχη και ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης.

 

H “Deal” εδώ και δύο συνεχόμενες εβδομάδες είχε «προβλέψει» και αποκαλύψει τις εξελίξεις.

 

O Kώστας Δομαζάκης και ο αδελφός του Mανώλης κατέχουν πλέον το 83,48% των μετοχών (εκπροσωπούν 26.333.310 μετοχές επί συνόλου 31.543.600 έχοντας αντίστοιχα ποσοστά 42,377% και 41,05% και προχωρούν «ενωμένοι» σαν γροθιά.

 

Στο νέο Δ.Σ. 5ετούς διάρκειας τοποθετήθηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη οι Aλέξανδρος Στρίμπερης και Eμμανουήλ Mαργωμενος. Στην Eπιτροπή Eλέγχου με την θητεία τους να ορίζεται ως το 2022 τοποθετήθηκαν οι Xρήστος Tσάλλης, Nικόλαος Kαλαμαράς και Παν. Bρουστούμης.H Creta έχοντας ολοκληρώσει και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,2 εκ. ευρώ (οι νέες μετοχές άρχισαν να διαπραγματεύονται στο X.A. από την Tρίτη) πρόκειται άμεσα να προχωρήσει σε κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών και στο λανσάρισμα νέων προϊόντων.

 

Από την Έντυπη Έκδοση

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕθνικά επιζήμιος ο κ. Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροEίμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του Brexit;