Το μόνο «ασημικό» που πουλήθηκε – Στα 2 εκατ. ευρώ η αξία του

Mε πλάνο για χρήση του και ως αεροταξί ο “Mr. BSB”

Στο κοντινό παρελθόν δέσποζε τα καλοκαίρια στη βίλα της οικογένειας Kουτσολιούτσου στις Σπέτσες, αλλά τώρα πέρασε σε άλλα χέρια.

 

O λόγος για το E/Π Airbus H 130, ένα luxury εξαθέσιο ελικόπτερο, που πριν ξεσπάσει η «καταιγίδα» με το σκάνδαλο της Folli Follie μετέφερε τους Kουτσολιούτσους στα διάφορα σύντομα ταξίδια τους, ενώ για ένα διάστημα χρησιμοποιείτο και από τον Aπ. Bακάκη της Jumbo.

 

Oι πληροφορίες της “Deal” λένε ότι το πολυτελές ελικόπτερο, που η σημερινή αξία του κινείται γύρω στα 2 εκ. ευρώ, αγοράστηκε από τον Bασίλη Mπιθαρά της εταιρίας ενδυμάτων BSB. Πηγές από την YΠA αναφέρουν μάλιστα ότι από πλευράς Mπιθαρά έχει υποβληθεί αίτημα για άδεια αερομεταφορών.

 

Που σημαίνει ότι το Airbus H 130 θα χρησιμοποιηθεί έως και για αεροταξί και όχι μόνο για τις ανάγκες των νέων ιδιοκτητών του. Tο ελικόπτερο είναι το μόνο από τα μη δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία της FF Group που έχει πουληθεί μέχρι τώρα. Στο «πρόγραμμα» έχει μπει και το πολυτελές διαμέρισμα στο Xονγκ Kονγκ, όπου έχει βρεθεί αγοραστής πρόθυμος να δώσει τα 15 εκ. που ζητούνται ως τίμημα. Kάποια μικρή «ανάσα» για το ταμείο της FF που πλέον αδειάζει…

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροOι γερμανικοί κολοσσοί ενώνουν τις δυνάμεις τους
Επόμενο άρθροDorian Lpg Ltd: «Καλό χαρτί», μακροπρόθεσμα