Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη νέα παραλιακή λεωφορο Ποσειδώνος μετά την κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκλήθηκε από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην παραλιακή, λόγω έργων στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα και στο ύψος του Φαλήρου.

Δυσκολίες αντιμετώπισαν για αρκετή ώρα οι οδηγοί των οχημάτων στην παραλιακή οδό και στο ποτάμι, καθώς έως τις 8 το πρωί ήταν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, έως τις 8 έχει διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα. Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως στις 10 το βράδυ και έως τότε ο δρόμος θα αποδίδεται στην κυκλοφορία σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας.

Την κατανόηση των πολιτών για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας, ζήτησε με χθεσινή ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου και επισημαίνεται ότι από τις 8 το πρωί του Σαββάτου πρόκειται να υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10 το βράδυ.

Στην ιδια ανακοίνωση σημειώνεται πως η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφ. Ποσειδώνος.

Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Διάσωση προσφύγων και μεταναστών από το Λιμενικό
Επόμενο άρθροΗ άρνηση της ΝΔ φανερώνει βαριές πολιτικές σκοπιμότητες (video