Μοιράσου το άρθρο:

Ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπος Αθανασίου, περιόδευσε σήμερα το πρωί στα χωριά Μεσότοπος και Ταβάρι.

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκε τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου όπου ενημερώθηκε από τη δραστήρια πρόεδρο κα. Ελένη Πίτσα για τη δράση του και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του (εργαστήρια, εκθετήρια, πωλητήρια, χώροι επιμόρφωσης).

Ο κ. Αθανασίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Έμεινα κατάπληκτος από την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού. Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει το μεράκι αυτών των γυναικών. Με πόση φροντίδα και αγάπη εργάζονται για ένα κοινό σκοπό, για να ταξιδέψουν ο πολιτισμός, οι παραδόσεις και οι γεύσεις της περιοχής μέσα και έξω από τα σύνορα του νησιού μας. Είμαι υπερήφανος που τέτοιες προσπάθειες λαμβάνουν χώρα στα απομακρυσμένα χωριά των παραμεθόριων νησιών μας. Σε αυτούς τους ανθρώπους, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, αξίζουν συγχαρητήρια».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Ταβάρι όπου είχε μακρά συζήτηση με καταστηματάρχες της περιοχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως την υπερφορολόγηση και τις αυξημένες ασφαλιστικές επιβαρύνσεις των επιχειρήσεών τους.

Στο τέλος είχε συνάντηση με μέλη του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Μεσοτόπου, όπου ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Ζαγκούλης και ο Γραμματέας κ. Μανώλης Κωνσταντιδέλλης τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Λέσβου.

Ο κ. Αθανασίου τους διαβεβαίωσε ότι απόφαση της νέας Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι, όσον αφορά τις επιχειρήσεις, η δραστική μείωση της φορολογίας καθώς και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Τους δε κτηνοτρόφους διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν μέτρα για τη χρηματοδότηση των συνεταιρισμών, έτσι ώστε απρόσκοπτα να λειτουργούν για την επιβίωσή τους και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“Η Λεσβιακή Φάλαγγα” μετά την Αθήνα και στην Αμερική
Επόμενο άρθροΠεριοδείες των υποψήφιων Βουλευτών Λέσβου του ΚΚΕ