Στην προεκλογική συγκέντρωση του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» στην Τρίπολη θα μιλήσει απόψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η ομιλία θα γίνει στις 20:30 στον εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Δημητρακοπούλου.

Μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να ανατρέψει το προβάδισμα των 9,5 ποσοστιαίων μονάδων που είχε η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι οι εθνικές εκλογές είναι τελείως διαφορετική αναμέτρηση.

Καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι επιδιώκει ασφαλιστικό, τύπου Πινοσέτ και ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης.

«Δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου ο λαός και θυμάται τι έζησε από τη μια στιγμή στην άλλη», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας. Πρόσθεσε ότι τώρα που η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, είναι μια χώρα που χρειάζεται ενότητα και προοπτική για την επόμενη μέρα και ασφάλεια, «που δεν μπορούν να τη δώσουν αυτοί για τρία χρόνια κραδαίνουν τα όπλα του μίσους και του διχασμού».

«Η μεσαία τάξη σχεδόν λεηλατήθηκε τα πρώτα χρόνια των μνημονίων. Εμείς δεν καταφέραμε να βγάλουμε από τη μεσαία τάξη όλο το βάρος που σήκωνε», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Η μεγαλύτερη αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι η οργανωτική, καθώς δεν κατάφερε να διευρυνθεί ανάλογα με το κοινωνικό του αντίκτυπο, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μπορούμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη εκλογική ανατροπή στη σύγχρονη ιστορία», είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την προεκλογική του ομιλία στην Καβάλα, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την άρνησή του να αντιπαρατεθεί σε επίπεδο επιχειρημάτων και προγραμματικών θέσεων.

Κατηγορησε τη Νέα Δημοκρατία για αλαζονεία και επισήμανε οτι στις εθνικές εκλογές αποφασίζουμε για τη ζωή μας και η απόφαση θα είναι βαριά και κρίσιμη.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετική είδηση: Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα χρειάζεται ενότητα και προοπτική-Στις εκλογές αποφασίζουμε για τη ζωή μας (video)

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώνονται την Παρασκευή οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Επόμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Κανείς δεν εξαπατάται πια – Η ελπίδα κερδίζει τον φόβο (video)