Ένοχη έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 46χρονη για κλοπή, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση οχτώ μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Η 46χρονη κατηγορούνταν ότι «άδειασε» ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αγριά, τον Σεπτέμβριο του 2018. Συγκεκριμένα, αφαίρεσε εξοπλισμό που υπολογίζεται σε 25.000 ευρώ.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφαίρεσε από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος δύο παγκάκια, οκτώ ομπρέλες, 25 τραπέζια και 104 καρέκλες, από το εσωτερικό του καταστήματος την ταμειακή μηχανή, εσωτερικά φανάρια, πίνακες, τέσσερα τραπεζάκια, λάμπες led, ένα ηχοσύστημα με δύο ηχεία, από την κουζίνα δύο ψησταριές, φριτέζα, πετρογκάζ, δύο φούρνους, τρεις πάγκους inox, δύο καταψύκτες, πλυντήριο πιάτων, παγομηχανή, ένα ψυγείο συντήρησης και τρία διαφημιστικά ψυγεία, κουζινικά σκεύη, κατασαρόλες, τηγάνια και πιάτα. Από τον χώρο του εσωτερικού του καταστήματος πήρε δύο κρεβάτια, ένα γραφείο, αλλά και τον θερμοσίφωνα

Η 46χρονη είχε υπενοικιάσει την επιχείρηση σε άλλες δύο γυναίκες. Στο Δικαστήριο κατέθεσε πως επειδή είχε δικαστικές διαφορές με τους ιδιοκτήτες, έπρεπε να παραδώσει το μίσθιο άδειο και για αυτό  πήρε όλο τον εξοπλισμό του καταστήματος, ο οποίος δεν της ζητήθηκε πίσω. Όμως, στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση εις βάρος της.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020» τον Απρίλιο
Επόμενο άρθροΑθώα η 40χρονη που ήθελε να γίνει παρένθετη μητέρα έναντι αμοιβής