Στο ελικόπτερο επέβαιναν 9 άτομα σύμφωνα με την Αστυνομία, όλοι νεκροί – Ανάμεσα στα θύματα ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του

Λίγο πριν από τη μία ώρα Ελλάδας η Αστυνομία έκανε ανακοινώσεις σχετικά με το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του.

Στο ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76B, σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης, επέβαιναν 9 άτομα (8 και ο πιλότος), ωστόσο, δεν έχουν διαρρεύσει ούτε έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία για τα ονόματα των ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία πτήση. Για την Αστυνομία, όλοι όσοι βρίσκονταν στο ελικόπτερο θεωρούνται νεκροί, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες.

Το σημείο όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ (AP)

Έχασε τον προσανατολισμό του μέσα στην ομίχλη

Επίσης είναι άγνωστες και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα σε πλαγιά βουνού ωστόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες και όσα διαρρέουν από τη συνομιλία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου το ελικόπτερο είχε χάσει τον προσανατολισμό του για περισσότερο από 15 λεπτά και κινούνταν μέσα σε πυκνή ομίχλη.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται συντρίμμια που καπνίζουν και άνδρες των ομάδων διάσωσης. Μάλιστα όπως είπαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας οι άνδρες των ομάδων διάσωσης χρειάστηκε να πεζοπορήσουν για να φτάσουν στο σημείο της συντριβής.

Αρκετές ώρες μετά το δυστύχημα και ακόμα κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ταυτότητα των επιβατών, ούτε και έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ.

Σκοτώθηκαν προπονητής και η οικογένεια του

Σύμφωνα με το CNN, εκτός από τον Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, έχασαν τη ζωή τους και ο προπονητής του Orange Coast College, Τζον Αλτομπέλι, η κόρη του, Αλίσα, καθώς και η σύζυγός του, Κέρι. Τον χαμό τους επιβεβαίωσε ο Τόνι Αλτομπέλι, αδελφός του εκλιπόντος και είπε πως η Τζιάνα με την Αλίσα ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα μπάσκετ της ακαδημίας.

Και προπονήτρια του μπάσκετ

Επίσης, μεταξύ των θυμάτων είναι η προπονήτρια της ακαδημίας μπάσκετ Κριστίνα Μάουσερ, σύζυγος του μουσικού Ματ Μάουσερ ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του λογαριασμού του στο facebook ζητώντας απ΄όλους να σεβαστούν τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΈκρηξη έξω από οικία στον Πειραιά-Μικρές υλικές ζημιές