Αφιερωμένος στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο σημερινός ραδιοτηλεοπτικός Μαραθώνιος με στόχο να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», στο οποίο θα φιλοξενούνται μωρά έως 24 μηνών, που σήμερα βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε νοσοκομεία και μαιευτήρια.

Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την 24ετή και πολυσχιδή δράση του οργανισμού.

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ1 θα κορυφωθεί στις 16.00 με μία ειδική πεντάωρη εκπομπή με παρουσιάστρια την Λένα Αρώνη.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία συμμετέχει με ολοήμερο αφιέρωμα στη δράση για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από νωρίς το πρωί, τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ τροποποιούν το πρόγραμμά τους και παρουσιάζουν την ιστορία, τις δράσεις, τα προσωπικά βιώματα, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, που επί 24χρόνια γράφουν την πορεία του Οργανισμού.

«Το Σπίτι του Μωρού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ιδιόκτητο οίκημα, αποτέλεσμα δωρεάς που δέχθηκε ο οργανισμός, στην περιοχή του Ζωγράφου πρόκειται να λειτουργήσει ένα σπίτι για εγκαταλελειμμένα μωρά με σοβαρά προβλήματα υγείας από όλη την Ελλάδα.
Το οίκημα καθώς και ο προαύλιος χώρος θα πρέπει να ανακατασκευαστούν ώστε να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη φιλοξενία μωρών.

«Το σπίτι του Μωρού» θα λειτουργεί ως το πρώτο σπίτι φροντίδας Υγείας του Οργανισμού για μωρά ηλικίας από 0 έως 2 ετών, τα οποία παραμένουν εγκαταλελειμμένα στα vοσοκομεία αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, τις υλικοτεχνικές υποδομές ώστε να θέσει σε λειτουργία το συγκεκριμένο σπίτι, μιας και επανειλημμένα, στα 24 χρόνια δράσης του, έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει μωρά, παιδιά και εφήβους στα Σπίτια του και έχει αναλάβει την επιμέλεια και τη φροντίδα τους, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας, παρέχοντάς τους όλα όσα είχαν ανάγκη. Τελικός στόχος για κάθε μωρό είναι να βρεθεί σε πλαίσιο αναδοχής/υιοθεσίας μια οικογένεια.

Τρόποι στήριξης

– Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό -(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

– Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ –(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠορεία γυναικών από το Αφγανιστάν στη Μυτιλήνη, διαμαρτύρονται για τις συνθήκες στο ΚΥΤ Λέσβου
Επόμενο άρθροΓ. Πλακιωτάκης: Αξιοποίηση 10 περιφερειακών λιμανιών-Εκσυγχρονισμός νηολογίου