Συνελήφθη ένας 17χρονος, χθες στις 10 το βράδυ, 10 Φεβρουαρίου, ο οποίος είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Ανηλίκων Αγωγής Βόλου απογευματινές ώρες της της Κυριακής και μαζί με άλλους τέσσερις διαφυγόντες ανηλίκους από το ίδιο ίδρυμα, από την Κυριακή μέχρι και χθες Δευτέρα έκλεψαν τέσσερα αυτοκίνητα, διέρρηξαν μια ταβέρνα και ένα ζαχαροπλαστείο, στο οποίο προκάλεσαν και υλικές ζημιές, στην περιοχή του Βόλου, του Αλμυρού, όσο και της Στυλίδας,

Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες της Κυριακής, οι ανήλικοι αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, από περιπολούντες Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, πρωινές ώρες της (10-02-2020) στην περιοχή των Μικροθηβών και αποδόθηκε  στον κάτοχό του. Αργότερα, από την περιοχή Μικροθηβών Ν. Μαγνησίας, αφαίρεσαν, Ι.Χ.Ε. το οποίο ανευρέθη εγκαταλελειμμένο, πλησίον του 229 Χ’ου Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, την (10-02-2020) και ώρα 02:45 από περιπολούντες Αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας Φθιώτιδας.

Έκλεψαν ακόμα ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, από τις 3 έως τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας, στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν μια ταβέρνα και πήρανε 2.000 ευρώ. Το εν λόγω όχημα, ανευρέθη εγκαταλελειμμένο, από τον κάτοχο του, στην Στυλίδα.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, διέρρηξαν και ένα ζαχαροπλαστείο στη Στυλίδα Φθιώτιδας και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, συνολικά το χρηματικό ποσό των εκατόν 150 πενήντα ευρώ περίπου, προκαλώντας υλικές  φθορές,  συνολικής αξίας περί τα διακόσια πενήντα 250 ευρώ.

Έκλεψαν, μάλιστα, ακόμα ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας και συγκεκριμένα από τις 8 έως και τις 12:30, το οποίο και ανευρέθη έξωθεν του Σιδ/κού Σταθμού Λαμίας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Αναζητούνται οι υπόλοιποι τέσσερις ημεδαποί ανήλικοι στα όρια του αυτοφώρου.

Προηγούμενο άρθροΜηταράκης: Οι επιτάξεις των εκτάσεων θα ισχύσουν για τρία χρόνια-Ήταν μέσο έκτακτης ανάγκης- Αντιδράσεις (video)
Επόμενο άρθροΟδηγούσε υπό την επήρεια μέθης – Προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο στην Εθνική Οδό Βόλου- Φαρσάλων