Η Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Ζέττα Μακρή, μίλησε σήμερα το πρωί, 12 Φεβρουαρίου στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ, αναφερόμενη στο θέμα του φράγματος «Παναγιώτικο» στο Νότιο Πήλιο Μαγνησίας.

Την ευθύνη για το φράγμα «Παναγιώτικο» την έχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με την κ. Μακρή.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη της κ. Μακρή στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ:

Μάλιστα, η κ. Μακρή πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις χθες, 11 Φεβρουαρίου, για το φράγμα με τους εμπλεκόμενους υπουργού, κ. Μ. Βορίδη,  υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, κ. Κων. Αχ. Καραμανλή, υπουργό υποδομών και μεταφορών και κ. Κ. Χατζηδάκη, υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας.

Μετά την ενημέρωση από την κ. Ζ. Μακρή, τόσο ο  κ. Βορίδης, όσο και ο κ. Χατζηδάκης απάντησαν ότι  αρμοδιότητα των υπουργείων τους δεν υφίσταται  για τα θέματα που θέτει η δημοτική αρχή. Ενώ, ο κ. Καραμανλής δεσμεύθηκε ότι θα απαντήσει εντός της εβδομάδας για τυχόν δυνατότητα υποστήριξης από τις τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου των καταγγελθέντων στατικών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την κατασκευή του.

Προηγούμενο άρθροΔείτε τα νομίσματα για την επέτειο των 2.500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας
Επόμενο άρθροΠτώση 1,14% στον απόηχο της έκθεσης της Goldman Sachs