Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 12:55

«Βόμβες» έριξε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στην κατάθεσή του για τη δίκη των «28», τονίζοντας ότι ο Θόδωρος Κουρίδης του είχε πει πως πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κατάθεσή του ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην βουλευτής: 

«Στις χαμηλότερες κατηγορίες είχα δεχθεί πιέσεις, του τύπου ο γνωστός, του γνωστού που είχε την ομάδα. Η μία φορά ήταν το 2007 στη Β’ Εθνική ενα παιχνίδι ΑΟ Μάνης – Ιωνικός, πριν από τον αγώνα που με είχε ενοχλήσει ο Κανελλάκης γιατί με αμφισβητούσε. Στην Α’ Εθνική με πήρε ένας διαιτητής τελείως φιλικά για ένα ντέρμπι που μου είπε ότι πρέπει να παίξω ένα παιχνίδι Ξάνθη – Λεβαδειακός, και φοβόντουσαν οι παράγοντες τον διαιτητή. Δεν ορίστηκα στον αγώνα, απευθύνθηκαν στον κ. Σταθόπουλο τον πρόεδρο της Ενωσης μου και του είπα να ενημερώσει την ΕΠΟ. Ορίστηκε ο Τσινιάρης.

Για τον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός. Την Παρασκευή με πήρε ο Κουρίδης και μου είπε ότι ήρθε να πάρει κάτι παξιμάδια. Δεν είχαμε ποτέ καμία επαφή. Μου είχε πει ο Σταθόπουλος ότι ήταν πολύ καλός συνεργάτης του. Πήγαμε στον φούρνο, κοίταγε το μαγαζί, μου είπε ότι ο Σταθόπουλος δεν ήξερε ότι ήταν εκεί, παίρνει τα παξιμάδια του, που του τα έκανα και δώρο, ήμασταν όρθιοι έξω από το μαγαζί μου, με ανοιχτό το πορτπαγκάζ. Μου είπε “πρόσεχε το παιχνίδι επάνω, κοίταξε τι θα κάνεις πάνω, γιατί το παιχνίδι πρέπει να το νικήσει ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει, ο Βασάρας θα φύγει”. Ο Βασάρας ήταν ο μόνος αρχιδιαιτητής, δεν με είχε σε εκτίμηση».  


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 12:58

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή για ενάμισι μήνα στο πρωτάθλημα Κίνας λόγω του κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΚύπρος: Παρουσίασε Ουζουνίδη ο ΑΠΟΕΛ