Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 12:05

O Άλαν Πουλίδο αποκάλυψε ότι λόγω της αποχώρησής του από την Τίγκρε με προορισμό τον Ολυμπιακό πριν από περίπου πέντε χρόνια, σταμάτησε να καλείται στην εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ο 28χρονος επιθετικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS, ανέφερε ότι η άφιξή του στην Τσίβας, πριν καταλήξει τώρα στην Κάνσας, του άνοιξε εκ νέου στην πόρτα των «σομπρέρος».

«Με τον Τούκα (σ.σ. ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικάρντο Φερέτι) έγινα ένας από τους αγαπημένους του επιθετικούς, αλλά στη θέση αυτή ήταν περίπλοκο γιατί υπήρχε πάντα ενίσχυση από την Ευρώπη ή άλλες χώρες και ήταν δύσκολο να ξεχωρίσω», είπε ο Πουλίδο, που σημείωσε ότι το πέρασμά του από την Ελλάδα τον βοήθησε να παίξει σε σημαντικές διοργανώσεις, παρ΄ όλο που παρέμεινε εκτός εθνικής, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αποχώρησε από την Τίγκρες:

«Πήγα στον Ολυμπιακό, έναν μεγάλο και σημαντικό σύλλογο. Ήταν πρωταθλητής και συμμετείχε σε Champions και Europa League. Όταν έπαιξα στην Ελλάδα, μου απαγορεύτηκε η συμμετοχή στην εθνική, γιατί είχα φύγει από την Τίγκρες. Αλλά η Τσίβας μου άνοιξε την πόρτα για να επιστρέψω», πρόσθεσε.

Αυτή την σεζόν, ο Πουλίδο, θα κάνει το ντεμπούτο του στο MLS, με την Κάνσας Σίτι με τον ίδιο να αναφέρει: «Ανέλυσαν όλες οι περιπτώσεις και είδαν σε εμένα έναν χρήσιμο παίκτη. Αυτό με ενθουσίασε και έτσι κατέληξα στην Κάνσας, με την οποία ονειρεύομαι να κερδίσω τίτλους».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 12:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ιταλία θέλει επιείκεια από τις Βρυξέλλες στο στόχο του ελλείμματος, λόγω κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΠροελαύνουν οι Μπακς, νίκησαν 137-134 τους Ουίζαρντς στην παράταση