O ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ενημέρωσης, Μάνος Λογοθέτης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Ο κ. Λογοθέτης υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών, υπογραμμίζοντας ότι ο διάλογος με τις τοπικές αρχές και κοινωνίες στα νησιά, κράτησε «πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» και «τελικά ο διάλογος αυτός οδηγήθηκε σε αδιέξοδο».
Συμφωνήσαμε σε όλα με τις τοπικές κοινωνίες και οδηγηθήκαμε σε αδιέξοδο όταν φτάσαμε στις λεπτομέρειες υποστήριξε ο κ. Λογοθέτης.

Σχολιάζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις του όρου «επίταξη» στην στάση των τοπικών κοινωνιών, ο Ειδικός Γραμματέας, είπε πως «οπουδήποτε ζητούσαμε να νοικιάσουμε ένα ακίνητο, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, το μισθίο ανέβαινε στο θεό».

Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, δεν υπάρχουν τα περιθώρια» είπε ο κ. Λογοθέτης και απέδωσε «στην άλλη πλευρά» απόλυτα αρνητική στάση.
Τέλος, ο κ. Λογοθέτης υπογράμμισε την ενότητα του κράτους και την ευθύνη της κυβέρνησης να λάβει σημαντικές αποφάσεις για ένα τέτοιο κρίσιμο ζήτημα.

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓΣΕΕ: Πως αμείβεται η Καθαρά Δευτέρα
Επόμενο άρθροΔέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 16 μου