Συνέχεια είχε η ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από μοναχούς ο Λάκης Γαβαλάς όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» δέχτηκε επίθεση και μέσα στο αεροπλάνο.

«Μετά το περιστατικό που έγινε με τους μοναχούς, μου έστελναν μηνύματα πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι και της εκκλησίας. με στεναχωρεί γιατί θέλω ο κόσμος να πιστεύει. Πηγαίνω με τη τσάντα μου και γυρίζει αυτός με το στόμα του γεμάτο φαγητό και μου «είσαι άνδρας ή γυναίκα;». Παίρνω και εγώ το κινητό μου και πάω και του λέω «σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση». Για να μην έχω την ευθύνη ότι καταγράφω κάποιον παράνομα.

Μετά μπήκα στο αεροπλάνο και αυτοί κάθονταν στην πρώτη θέση. Και ξαφνικά μου λένε π@@@ης μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που μπήκα, ο ίδιος ο μοναχός. Ταράχτηκα. Δυστυχώς δεν ζητώ συγγνώμη αλλά του τράβηξα το μούσι, γιατί με έπιασε μια κακία. Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι εκπροσωπώ τους ανθρώπους που πιστεύουν στην εκκλησία. Δεν θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

 

To άρθρο «Με είπε π@@@@η μέσα στο αεροπλάνο και του τράβηξα το μούσι» – Τι ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς για την ομοφοβική επίθεση από μοναχούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαλκιδική: Αγώνας δρόμου για να σωθεί αλεπουδάκι που έπεσε θύμα τροχαίου
Επόμενο άρθροΤζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ένα ωραίο love story που οδεύει σε bad ending