Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 17:05

Νέο πρόβλημα τραυματισμού με αμυντικό προέκυψε στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι επιλογές για τον Μάσιμο Καρέρα να περιορίζονται στο ελάχιστο.

Ο Έλντερ Λόπες έχασε την προπόνηση της Παρασκευής (28/2) λόγω ενόχλησης στην αριστερή γάμπα και, αν το πρόβλημα συνεχιστεί και το Σάββατο (29/2), τότε θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Απόντες λόγω τραυματισμών είναι οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου, τιμωρημένος ο Βράνιες κι έτσι οι αμυντικοί που έχει στη διάθεσή του ο Καρέρα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού: Μπακάκης, Παουλίνιο, Χουλτ, Σβάρνας, Λάτσι.

Θα απουσιάσουν επίσης ο Μπάρκας, που πρόσφατα χειρουργήθηκε για σκωληκοειδίτιδα, ο τραυματίας Γαλανόπουλος, ο τιμωρημένος Λιβάγια και οι Γιακουμάκης, Ολιβέιρα, που έκαναν σήμερα γυμναστήριο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, αλλά έχουν μείνει καιρό εκτός προπονήσεων.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 17:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜέρα κρίσης για Ερντογάν – Κατέρρευσαν μετοχές, ομόλογα – Έκαψε $2 δισ. από το πρωί για να στηρίξει τη λίρα, μάταια
Επόμενο άρθροΑναβλήθηκε το Βέρντερ-Άιντραχτ