Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 21:30

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής στον αριστερό προσαγωγό, στην οποία υποβλήθηκε ο Αχιλλέας Πούγγουρας το βράδυ της Τρίτης (10/03) ήταν υπέρ του δέοντος καθησυχαστικό για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς κατέδειξε πως αφενός υπήρξε σημαντική βελτίωση στο σημείο που νιώθει ενοχλήσεις εδώ και καιρό κι αφετέρου ο 24χρονος στόπερ απέφυγε τα… χειρότερα και δη, τον κίνδυνο του συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών.

Στο μεταξύ, το triplex φλεβών κάτω άκρων (υπέρηχος) που έκανε ο Γιασίν Αγιούμπ την Τετάρτη (11/03) έδειξε ότι η θρόμβωση πίσω από τον τένοντα του γονάτου έχει πλέον απορροφηθεί. Για προληπτικούς λόγους ωστόσο, ο Μαροκινός θα συνεχίσει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τις επόμενες εβδομάδες και παράλληλα, θα αρχίσει να κάνει ατομικές προπονήσεις με δρομικές ασκήσεις και θα αυξήσει σταδιακά το ρυθμό του.

Η μαγνητική του Εμάνουελ Ινσούα, έδειξε ότι το οστικό οίδημα στο γόνατό του υποχώρησε, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός αμυντικός θα ανεβάσει σταδιακά το ρυθμό του και θα είναι διαθέσιμος σε 10 με 15 μέρες.

Τέλος, η μαγνητική του Νατζ στη γάμπα ήταν «καθαρή» και ο Ούγγρος εξτρέμ θα ενταχθεί εντός των ημερών στις προπονήσεις της ομάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 21:33

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕικόνες από το νοσοκομείο του Βόλου
Επόμενο άρθροΤα σεντόνια των ασθενών πεταμένα στα υπόγεια του Νοσοκομείου! Αν είχαν κορωνοϊό έτσι θα τον αντιμετώπιζαν?