Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» τη πόρτα της Ελλάδας και το «Μένουμε Σπίτι» είναι ένα από τα μέτρα προφύλαξης το οποίο συνέστησε το υπουργείο Υγείας ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού, το οποίο όμως άπτεται στην αντίληψη του κάθε ανθρώπου.

Υπάρχουν όμως ορισμένοι οι οποίοι αγνοώντας τις συστάσεις βγαίνουν έξω ώστε να πιούν στη λιακάδα τον καφέ τους. Ένα βίντεο δελτίου ειδήσεων το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ έκανε έξαλλο τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος ξέσπασε κατά όσων αγνοούν τα μέτρα προφύλαξης.

«Επειδή καθόμαστε και λέμε μείνετε σπίτι, μην δείτε τους συγγενείς, μην πάτε στον παππού γιαγιά, μπαμπά μαμά αν έχετε μεγάλο σε ηλικία. Εδώ στην κυρία τι να πει κάποιος; Στον κύριο τι να του πει; Ότι πρέπει να αλλάξουμε λίγο τις συνθήκες της ζωής μας για ένα χρονικό διάστημα, αν θέλουμε να φύγει το χρονικό διάστημα και να είμαστε εδώ να ξαναφέρουμε τις συνήθειές μας; Να καταλαβαίνουμε λίγο!

Άμα εγώ έχω τον ιό που μπορεί και να τον έχω και να μην το ξέρω και ξαφνικά αρχίσω και κάνω βόλτα σε όλη την πολυκατοικία και πάω και χτυπάω τα κουδούνια και τους κολλήσω όλους, τι φταίνε και οι άλλοι;

Θεωρώ ότι είμαστε από τις πιο δύσκολες χώρες που χτύπησε ο ιός, γιατί είμαστε καλοκαίρι, Ελλαδάρα, φραπεδούμπα, βολτάρες και όλα ωραία! Θα τα κάνουμε, κοντά είναι το καλοκαίρι, θα ανέβει η θερμοκρασία, να ζούμε! Μένουμε σπίτι σας! Κι εμείς στο δικό μας όποτε μπορούμε», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈβρος: Θωρακίζεται η συνοριακή γραμμή – Αποκλειστικό οδοιπορικό της ΕΡΤ (video)
Επόμενο άρθρο«Μένουμε σπίτι ώστε σύντομα να μπορούμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στα γήπεδα»