Γράφει ο Νίκος  Βητσόπουλος.                                  Κυριακή των Βα’ί’ων,σήμερα και οι ταινίες ουκ ολίγες στην τηλεόραση. Ξεκινάμε στις 9 με το STAR και το………………………Τζένη-Τζένη……………………….Ο Μαντάς(Ανδρέας Μπάρκουλης)δεν διακρίνεται για την εξυπνάδα του,αλλά,εκλέγεται βουλευτής(τι πρωτότυπο).Το προβληματάκι είναι ότι αφήνει έγκυο τη Τζένη Καρέζη χωρίς να καταλάβει το πως……..(λογικό για βουλευτή,μου φαίνεται)Επικρατεί κατά κράτος στις εκλογές,του αντιπάλου Γκόρτζου και στη δώθε και στην κείθε Παναγιά…….Την ίδια ώρα στον ALPHA………………………οι απίθανοι 2……………………….μεταγλωττισμένο καρτούν όπου οι απίθανοι τα βάζουν με τον υποχθόνιο.Επίσης στις 9 στο MEGA……………………….η αμαρτία της ομορφιάς……………………………νεαρός εφοπλιστής(Γαλανός),ερωτεύεται και παντρεύεται φτωχή και όμορφη(Λιβανού)οπότε τι θα κάνει η εφοπλιστίνα μαμά του Γαλανόύ,όταν μάλιστα αυτή είναι η Τασσώ Καββαδία;;;;;;;;Τα πάντα για να τους χωρίσει. Κλασικά πράγματα.Ακόμη μια ταινία στις 9 είναι στο OPEN, το………………………Δημήτρη μου,Δημήτρη μου…………………………. τόκλεισες το σπίτι μου,τόκανες οικόπεδο γιατί είσαι ομορφόπαιδο!!!!!!Χαλάλι,δηλαδή,τουλα’ι’κού τραγουδιστή Παπαμιχαήλ που αγαπάει το πλουσιοκόριτσο Αλίκη…..και δώστου κλάμα και περηφάνεια ο λαός της δεκαετίας του 60 που έβγαζε τ απωθημένα του επί της κινηματογραφικής οθόνης.Στις 9 και μισή,στην ΕΡΤ1,ο Κωνσταντάρας είναι…………………………..ο γεροντοκόρος…………………………δηλαδή,γεροντοπαλίκαρο εκ πεποιθήσεως,αλλά, η…………σουπιά Μάρω Κοντού θα τον φέρει βόλτα για το χορό του Ησα’ί’α.Στις 10 παρά τέταρτο,στονΑΝΤ1,η θεατρική παράσταση…………………………..ο καλός,ο κακός κι ο διάσημος…………………με τον Σεφερλή και την παρέα του.Στις 10,στην ΕΡΤ3………………………το παιχνίδι της μοίρας………………………ορθόδοξος εβραίος ψάλτης,που γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της συζύγου του και των τριών παιδιών του, προσπαθεί να εξηγήσει γιατί έγινε το κακό.Στις 11,στο OPEN………………………..ο μεξικάνος……………………..αποτυχημένος τυχοδιώκτης(μεγάλη κατάρα)ψάχνει ανεκτίμητης αξίας πιστόλι.Πάντως εμείς δεν το έχουμε.Την ίδια ώρα,στο MEGA ο Τζων Τραβόλτα είναι………………….ο τιμωρός………………..των κακών,όταν χάνει την οικογένειά του από μαφιόζους. Εδώ που τα λέμε,καλύτερα να χορεύει,παρά να κυνηγάει ο Τζων.Την ίδια ώρα,στο TV Mακεδονία………………………the bounty hunter(επικηρύσσοντας την πρώην)……………………….κυνηγός επικηρυγμένων,θέλει να εντοπίσει την πρώην σύζυγό του.Στις 11 και μισή,στην ΕΡΤ2,θα βρούμε……………………τα ρόδινα ακρογιάλια…………………ελληνική ταινία βασισμένη σε μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.Ερωτευμένος νέος,παίρνει των………. ομματιών του,μπαίνει σε μια βάρκα,ναυαγεί και βρίσκεται μεταξύ τριών ιδιόρρυθμων τύπων.Τέλος,την ίδια ώρα,στον ALPHA,υπάρχουν……………………..οι άθικτοι………………….Τετραπληγικός,προσλαμβάνει,βοηθό νοσοκόμο,έναν νεαρό αφρικανό,ο οποίος θα του αλλάξει τη ζωή. Αυτά για σήμερα. Καλή θέαση με ο,τι κι αν επιλέξετε.
Προηγούμενο άρθροΑυστραλία: Ελληνας ομογενής μοίρασε λεφτά σε ανέργους που περίμεναν σε ουρά υπηρεσίας επιδομάτων (video)
Επόμενο άρθροΣε συναγερμό μετά τις υπερπτήσεις-Πληροφορίες για τα σχέδια της Άγκυρας-Ανησυχία για μετανάστες με κορονοϊό