Η ζωή δεν σταματά, συνεχίζουμε  να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να αγαπάμε, συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε. Μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε.

Στις αρχές του 2020 κάναμε λόγο για όλες τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνει μιά νύφη προκειμένου να είναι έτοιμη για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Μιλήσαμε για τις νέες τάσεις στα νυφικά, τι θα πρέπει να προσέξει η μελλοντική νύφη και πως θα ετοιμάσει τον γάμο των ονείρων της.

Δυστυχώς λίγους μήνες μετά ήρθε μία ξαφνική αλλαγή την οποία κανείς μας δεν θα μπορούσε να προβλέψει. Ώς αποτέλεσμα των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του covid-19, πολλοί γάμοι είτε ματαιώθηκαν, είτε δεν έγιναν ακριβώς όπως τους είχαν φανταστεί οι μελλόνυμφοι.

Συγκεκριμένα, για τις νύφες, είναι ιδιαίτερα δύσκολο, σκεπτόμενοι ότι η πιο σημαντική μέρα της ζωής τους μπαίνει σε «pause mode», καθώς ο γάμος τους ενδέχεται να αναβληθεί ή να μετατεθεί.

Κατανοώντας την δυσμενή κατάσταση που περνάμε όλοι, σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό, η Demitrios Bridal θέλει να σταθεί στο πλευρό όλων εκείνων των γυναικών των οποιών τα σχέδια ματαιώθηκαν ή άλλαξαν λόγω της πανδημίας και να τους μεταφέρει ένα μύνημα ελπίδας.

Αυτό που βιώνουμε όλοι είναι κάτι προσωρινό- θα περάσει και θα βγούμε πιο δυνατοί όλοι μέσα από την μάχη.

Κατανοούμε την αγωνία σας και την ανησυχία που βιώνει η καθεμιά από εσάς. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά για εσάς για να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα και να τιμήσουμε την πιο σημαντική μέρα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

Ο Demetrios, στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα που ονειρεύεται την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, φορώντας το νυφικό που εκείνη έχει ονειρευτεί.

Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε, δεν σταματάμε να προγραμματίζουμε, δεν σταματάμε να αγαπάμε.

Με το καλό όταν περάσει όλη αυτή η κατάσταση θα είμαστε πάλι μαζί σας, με πρώτο μας στόχο να σας μεταμορφώσουμε σε πριγκίπισσες, όπως εξάλλου αρμόζει σε κάθε γυναίκα να νοιώθει την ημέρα του γάμου της.

Η κάθε μία με το δικό της στυλ και την δική της χάρη, πάντοτε μοναδικές και δυναμικές! Μέχρι τότε μένουμε σπίτι με τους αγαπημένους μας και προγραμμάτίζουμε τα καινούργια μας πλάνα και όνειρα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη το απόγευμα
Επόμενο άρθροΠερίπλοκος ο Ήλιος: Νέες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης