Η καραντίνα έληξε, τα κομμωτήρια άνοιξαν και η αναμονή για το πολυπόθητο ραντεβού είναι μεγάλη, μιας και υπάρχουν αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζόμενων σε αυτά, αλλά και των πελατών. Ωστόσο, οι περισσότεροι μια περιποίηση στα μαλλιά την χρειάζονται, μετά από 42 ημέρες καραντίνας.

Ανάμεσά τους και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία χρειαζόταν να βάψει τη ρίζα των μαλλιών της. Αλλά η παρουσιάστρια έκανε την ανατροπή και αντί να πάει σε κάποιο κομμωτήριο, επέλεξε να βάψει ρίζα και φρύδια στο πεζοδρόμιο με τη βοήθεια του καλού της φίλου και γνωστού κομμωτή, Στέφανου Βασιλάκη.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από την όλη πρωτότυπη και διασκεδαστική διαδικασία, όπου βάφει τα μαλλιά και κατόπιν με τη βαφή και μια πετσέτα στον ώμο, επιστρέφει στο σπίτι της. Εκεί, τη βλέπουμε στη μπανιέρα να λούζεται για να φύγει η βαφή.

Όσο για το αποτέλεσμα; Πολύ καλό, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆνοιγμα σχολείων: Οι καθηγητές αρνούνται να εμφανιστούν στις 6 Μαΐου στις σχολικές μονάδες – Στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ
Επόμενο άρθροΜ. Όθωνας: Στην πρώτη υγειονομική φάση, η χώρα ανταπεξήλθε άριστα- Μέτρα ανεπαρκή οικονομικής ανάκαμψης(audio)